Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Leginkább a harmincasoknak jön be a CSOK

Szerző: Babaszoba.hu

2019. április 1.

Forrás: 24.hu

Az IDEA Intézet felmérést végzett a hétpontos családvédelmi akcióterv bejelentése után arról, hogy felvettek-e CSOK-ot vagy az ismeretségi körükben ismernek-e olyat, aki megtette ezt.

Az IDEA Intézet 2019. február 28. és március 4. között végezte el a felmérést - írj a 24.hu.
A megkérdezett 30-39 éves korosztálynak 39 százaléka, a 40-49 éves korosztálynak 29 százaléka vett fel CSOK-ot, vagy van olyan közvetlen ismeretségi körében, aki megtette ezt.
Leginkább a harmincasoknak jön be a CSOK
A felsőfokú végzettségűek 34 százaléka, a középfokú végzettségűek 26 százaléka, az alapfokú végzettségűek 22 százaléka válaszolt hasonlóan a kérdésre.
Ha a terveket nézzük, akkor a 30-39 éves korosztály 30 százaléka, a 18-29 éves korosztály 29 százaléka tervezi, hogy a jövőben igénybe veszi az idén bejelentett családvédelmi intézkedések valamelyikét, vagy tud ilyen szándékról ismeretségi körében.
Iskolai végzettség tekintetében a felsőfokú végzettségűek 27 százaléka, a középfokú végzettségűek 22 százaléka, az alapfokú végzettségűek 21 százaléka válaszolt igennel arra a kérdésre, tervezi-e igénybe venni a családvédelmi intézkedéseket.
A bővülő CSOK-ot és a bölcsődei ellátás kiterjesztését támogatják legnagyobb mértékben mindegyik végzettségi csoportban, mind a 30-39 éves, mind a 40-49 éves korosztály körében.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Egészség, tudatosan, influenzás időszakban is (X)

Az influenza vagy szájon, vagy az orron keresztül fertőz. A rendszeres kézmosás, főleg evés előtt ezért is nagyon hasznos.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék