Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Last minute nyúl

Címkék:

húsvét

Szerző: Nagy Réka

2012. április 5.

Forrás: babaszoba.hu

Nyúlból sosem elég, és a sok is kevés. Húsvétkor, az igazi nyúlünnepen pedig jöhet a dömping!

Azt lehetne hinni, bizonyos témában nem lehet már újat mutatni, volt már minden. Mostani kutakodásom alkalmával ismét bebizonyosodott, ez súlyos tévedés, minden évben van új a nyúl alatt és természetesen a nyúlon túl is.

Bársony nyuszi


Gyönyörű mesekönyvvel rukkolt ki például húsvétra a Cerkabella Kiadó. Bársony nyuszi azt a kérdést feszegeti, vajon milyen lehet igazinak lenni. A Lovacska tudja erre a választ, amely talán nem csak a nyuszinak válasz az élet nagy kérdéseire: "Vajon milyen IGAZINAK lenni? kérdezte a Nyuszi. Kell hozzá valami, ami benned zakatol, ami rugóra és kulcsra jár? Nem attól leszel igazi, hogy ebből vagy abból készítettek, válaszolt a Lovacska. Az egyszerűen csak megtörténik veled. Amikor egy kisgyerek hosszú, hosszú ideig szeret, és nem csupán azért, mert veled játszik, hanem mert IGAZÁN szeret, akkor te is igazi leszel. És az fáj? kérdezte a Nyuszi. Néha igen, válaszolt szelíden a mindig őszinte Lovacska. De amikor igazi vagy, nem bánt, ha kicsit fáj."

NAMI nyuszi


A NAMI bolt az egyik legjobb hangulatú bolt, amit ismerek. Akkor sem nézik ki sosem az embert, ha csak éppen szép dolgok között szeretne ücsörögni egy kicsit, míg a boldog gyermek a játszósarokban matat. Persze a boltban szebbnél szebb játékokat és figurákat találunk magyar tervezőktől. Húsvétra ezt a párnának is befogható, vidám, csíkos fülű nyulat tudnám ajánlani a kínálatukból.


Figurka nyuszi


A Figurkákat már jól ismerjük, és szeretjük bájos kis pofijukat. A nagy nyúlünnepkor is számíthatunk rájuk, gombszemű barátaink vidám színekben kápráztatnak el minket!


Krumplinyúl


A világban rend van, ez mindig kiderül. Adventkor nem győztem lelkesedni Picidia Krumplipacijaiért, de árulás volt az mégis, hiszen a totemállatom a nyúl... Nem kell többé meghasonulnom magammal, hiszen megjelentek végre a Krumplinyulak, őket is haza lehet vinni babusgatni.Viszont!
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit arra kérjek, számoljon el ezerig, mielőtt élő nyuszit venne gyermekének! A nyuszi a világ egyik leghelyesebb állata, de tartása - mint bármely más állat tartása - felelősséggel, feladatokkal jár. Mérlegeljük, hogy ezt valóban tudjuk-e vállalni hosszú évekig, hiszen a nyuszi nem játékszer, melyet egyszerűen elajándékozunk, vagy eladunk valamelyik aukciós site-on, ha meguntuk.

Csináljunk helyette inkább öko-nyulat!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék