Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Küzdelem a 4 éves, agytumoros Inez életéért

Címkék:

agydaganat

Szerző: Kéky Kira

2009. február 20.

Forrás: HáziPatika.com

Még csak 4 éves, de már az életéért kell harcolnia Ineznek, akinek 13 centiméteres daganatot távolítottak el az agyából. Inez és édesanyja kameránk előtt mesélte el a megrázó történetet és azt, hogyan küzdenek a rák ellen. Szívszorító látvány.

Sajnos igaz

Médiatár főoldal
videó

"Bent volt a gombóc a fejemben"

"Bent volt a gombóc a fejemben"
Ismerem a tipikus körleveleket, és tudom, mit kell velük tenni: gyakorlott lánclevél-törlő vagyok.
Amikor azonban január 16-án, pénteken megkaptam azt a levelet, amelyet Inez édesanyja indított útjára, sejtettem, hogy másról van szó.

Nézze meg videónkat, amely Inez otthonában készült!

Mivel a levél végén ott volt az édesanya e-mail címe, telefonszáma, bankszámlaszáma, azonnal levelet írtam, hogy megtudjam, nem "rossz tréfát" űz-e valaki. Kérdeztem, hogy igaz-e a történet. Az email nem pattant vissza, tehát a cím valós volt. Másnapra a válasz is megérkezett: "Sajnos igaz."

Sok levél, sok segítség

Ön is segíthet!

Sikerül egy alapítvány segítségével befogadni az adózók 1 százalékos felajánlásait is: az 1%-ot a Barbara Alapítványnak lehet ajánlani adóbevalláskor.
Adószám: 18665587-1-13
Nyilvántartásba vételi szám: Pest M. Bíróság 83/1994

A szülők saját bankszámlaszáma:
Kamarás-Krasznai Krisztina
14700002-00102100-01013021

Így két nap múlva beszámoltunk Inez történetéről a HáziPatika.com oldalain, és arra kértük olvasóinkat, hogy ha tudnak, segítsenek a családon.
Nagyon sok visszajelzést kaptunk. Sokan írták, hogy szeretnének segíteni Ineznek, pénzt utalnának, hogy megvehessék a kiegészítő kezeléshez szükséges dolgokat, voltak, akik tanácsot adtak, hogy hol, milyen kezelések érhetőek el, személyes történetet meséltek, és írták, hogy imádkoznak, vagy nagyon szorítanak, hogy a kicsi lány meggyógyuljon.
A szülők mélységesen köszönik mindazoknak, akik bármilyen kis összeggel is hozzájárultak Inez gyógykezeléséhez, hiszen az iskolás gyerektől a rokkantnyugdíjasig sokan utaltak már pár száz, pár ezer forintot a szülők bankszámlaszámára.
Tudta-e?

PNET (Primitiv Neuroectodermalis Tumor): ideghám eredetű, primitív, differenciálatlan daganat. Az idegrendszeri daganatok újabban elkülönített csoportját nevezik így. Ide a különböző, zömében éretlen sejtekből álló idegrendszeri daganatok tartoznak. A legtöbb e csoportba sorolt daganat nem a központi, hanem a perifériás idegrendszerben keletkezik. Igen rosszindulatú, agresszív daganatok. Rendszerint csak gyermekekben fordulnak elő.
Forrás: www.daganatok.hu


Kaptunk konkrét segítséget is.
Boltvezetőnk megkereste azt a céget, amelyiknek bioleveiből a szülők vásárolni akartak Ineznek, és a cég jó pár üveg bio-gyümölcslét küldött a beteg kislánynak ingyen.
Azt is kérdezték tőlünk a szülők, hogy honnan tudnának homeopátiás szereket venni, melyek enyhíthetnék a kislány rendkívül erős hányingerét és has­görcseit - amelyeket a kemoterápia okozott.
Megkeresésünkre egy patika beszerezte és ingyen odaadta a családnak a megfelelő készítményeket.
Jelentkezett egy olyan cég is, amelyik sugárterápiás eszközök forgalmazásával foglalkozik, felajánlották, hogy amennyiben az orvosok szerint érdemes másfajta kezelésre váltani, segítenének abban, hogy külföldön folytassák a kislány sugárkezelését.
Tipp

2009. március 7-én 18 órától Inez javára jótékonysági koncertet, görög táncházat szerveznek a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban.
Cím: 1214 Budapest, Vénusz u. 2.
A rendezvény teljes bevételét Krasznai Inez gyógyítására ajánlják.
Fellép a Mydros görög zenekar, az Iliosz táncegyüttes és az Eleftheria tánccsoport.
A belépőjegyek ára 800 és 1600 Ft között lesz.

Az orvosok szerint azonban nem tenne jót, ha a megkezdett terápiát megváltoztatnák, így Inez továbbra is a Kékgolyó utcában kapja a kezeléseket.

Ahogy az a videón is látszódik, Inez a kemoterápia miatt képtelen volt enni, sem ételt, sem italt nem fogadott el, teljesen lefogyott. Ekkor a szülei leállíttatták a kemoterápiát, most csak sugárkezelést kap, és azóta újra bír enni.
Inez édesanyja közben rátalált egy amerikai kórházra, ahol kíméletesebb módszerekkel, a gyermek szervezetét jobban védve kezelik ezt a tumort.
A kezelés költségei azonban - mint az várható volt - horribilisek, önerőből képtelenek lennének kifizetni, így a szülők továbbra is mások segítségére, adományaira szorulnak. Ha szeretnék felvenni a kapcsolatot a szülőkkel, írjanak a kira.keky@hazipatika.com címre.
Nézzék meg a róla készült videót is, és ha módjukban áll, segítsenek, hogy Inez legyőzhesse a rákot.

Az édesanyja hiszi, hogy Inez nem halhat meg!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hogyan őrizhetik meg a kismamák a bőr szépségét a várandósság alatt és után? (X)

A várandósság alatt gyakran előfordul, hogy a kötőszövet túlságosan megnyúlik (különösen a has, mellkas és a csípő tájékán), amely terhességi csíkok formájában láthatóvá válik.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék