Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Klímát is szerzett ágyak után az apa a gyerekkórháznak

Szerző: Babaszoba.hu

2019. augusztus 14.

Forrás: HVG.hu

A Bethesda gyermekkórháznak egy cég ingyen szerelt be klímát. Orosvári Zsolt, a szülői ágyak kezdeményezője tárgyalta le a céggel a klíma ingyenes beszerelését.

Ingyen szerelt be klímát egy cég az egyik gyermekkórháznak
Orosvári Zsolt volt az, aki korábban akciót indított a szülői ágyakkal kapcsolatban, aminek eredményeként több intézmény is kapott ezekből az ágyakból. Most szintén ő volt az, aki közadakozásból klímaberendezésekkel szerelné fel a gyerekkórházakat. Egyeztetésbe is kezdett egy klímaforgalmazóval, és már be is szerelték az első berendezést a fővárosi Bethesda kórház égési osztályára, ingyen - írta meg a hvg.hu. A tervek szerint hamarosan vidéki kórházak is kapnak klímákat.
A kezdeményezésnek megnyert cég nemcsak a klímaberendezéseket adta ingyen a Bethesdának, de a beszerelést is vállalta. Az akció további cégek bevonásával folytatódik majd.
Orosvári egyébként korábban klímaforgalmazással foglalkozott. A Magyar Kórházszövetség elnöke szerint a hazai kórházak betegszobáinak 98 százalékában nincs légkondicionáló, a műtők 33, az intenzív osztályok 41 százalékában sincs - innen jött Orosvári akciója. Az intenzív osztályokra speciális berendezések kellenek, amelyek beszerzését magánszemélyek nem vehetik át a fenntartó helyett.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék