Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Kis híján megfulladt a cumitól egy baba

Szerző: Babaszoba.hu

2017. november 8.

Forrás: nlcafe.hu

A népszerű blogger, Krechelle Carter vallott az esetről, amire egyáltalán nem büszke. A történet fontos dologra is ráirányítja a figyelmet.

Krechelle és a gyerekek (fotó: Daily Mail)

Az ausztrál Krechelle Carter rendkívül népszerű blogger, méghozzá azért, mert 30 év alatti, 6 gyerekkel, akik közül a legidősebb is csak 6 éves. Egy elképesztően őszinte és vicces blogot vezet az ő nagycsaládos mindennapjaikról. Cukormáz nélkül.
Pont ezért is nagyon fontos az az eset, amiről Krechelle kendőzetlenül mesélt: a most hatéves fia, Sylus kilenc hónapos volt, amikor Krechelle furcsa sikoltozásra lett figyelmes. Amikor a baba ágyához futott azt látta, hogy a torkán akadt a cumi és a kisbaba fuldoklik - írja a Daily Mail.
Azonnal ki akarta szedni a baba szájából a cumit, de nem ment, valahogy beszorult. Krechelle-nek ez volt élete leghosszabb két perce. Végül sikerült megszabadítani a babát a cumitól és nem történt semmi baj az ijedtségen kívül.
Krechelle szégyellte magát a történtekért, annyira, hogy 6 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy másokkal is meg tudja osztani a történetet.
A történet és Krechelle is arra hívja fel a figyelmünket, hogy a cumik különböző méretűek, nagyon oda kell figyelni, hogy mekkorát adunk a baba szájába.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék