Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Kétévest aláztak a súlya miatt

Szerző: Babaszoba.hu

2019. január 5.

Forrás: babaszoba.hu

Felháborító videófelvételt tettek közre amerikai szülők: egy kétéves kislányt aláznak a súlya miatt a bölcsiben.

"Vidd innen a kövér s***-edet, a szüleidnek nem lenne szabad többet enni adniuk neked" - mondja a videóban egy ismeretlen felnőtt egy mindössze kétéves kislánynak azon a felvételen, mely egy philadelphiai bölcsődében készült. Jennifer Ortiz, a kislány nagynénje egy helyi hírműsornak azt mondta, néhány hete küldték el neki a videót az Instagramon, és bár nem tudja, ki beszél a gyerekhez, megismerte az unokahúgát, Auburey-t, és azt is, hogy abban a bölcsiben készült, ahová a kislány jár.
Súlya miatt bántottak egy kislányt (képünk illusztráció)
Az Amazing Kidz Academy LLC nevet viselő intézmény egyik tulajdonosa, Lisa Smith úgy nyilatkozott, "nagyon szomorú, hogy ilyen rosszindulatú és értelmetlen videó kikerülhetett a közösségi oldalakra", de azt is elmondta, hogy nem bölcsődei alkalmazott készítette a felvételt. "Szeretnénk felvenni a kapcsolatot a kislány családjával, és megpróbáljuk helyre hozni ezt a hibát, hogy megtudják, milyen fontosak számunkra a gyerekek. Ugyanakkor ez egy rendkívül fontos lecke mindannyiunk számára, hogy igenis számít, mit mondunk" - írta egy közleményben.
Az ügy kirobbanása után egy anyuka - aki névtelen kívánt maradni - bevallotta, hogy ő készítette a felvételt, és bocsánatot is kért. "Nem akartunk senkit bántani. Szeretnék bocsánatot kérni a szülőktől, hiszen én is anya vagyok, és nem tudom elképzelni, hogy valaki az én fiammal viselkedik hasonlóképpen." A névtelen anyuka ostoba hibának nevezte a videót, amit nem is akart feltenni a közösségi oldalra. Ortiz azonban nem hajlandó elfogadni a bocsánatkérést, és szeretné elérni, hogy a bölcsőde nagyobb felelősséget vállaljon, például abban, miért engedte egyáltalán, hogy egy idegen levideózza a kislányt.
(via
Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék