Kisgyerek

Két családbarát fesztivál

Magyarországon június elején elindul a fesztiválszezon, egész nyáron tombol, és augusztusban csúcsosodik ki. Most két olyan helyszín ajánlunk, ahol kicsikkel is bátran hencsereghetünk a fűben.
2012. Július 31.

Kapolcs

A legrégebbi a műfajban természetesen Kapolcs. Már elindult a fesztivál, de szerencsére még augusztus ötödikéig tart. Ha épp a Balaton partján nyaralunk, ebben a változékony időjárásban megeshet, hogy nincs az a kimondott strandidő, vagy épp akkor szakad le az ég, amikor felébredt az aprónép.Nosza, kiránduljunk egy jót a Balaton-felvidéken, és járjuk be a kapolcsi programhelyszíneket!

Időpont: 2012. július 27. – augusztus 5.

A gyermek- és családi programokat itt találod, katt!

Ördögkatlan Fesztivál

Baranya megye most kezdett csak belehúzni az fesztiválozásba. Az igazán jól sikerül Zsolnay Fesztivált követte nyáron immár ötödik alkalommal a Fishing On Orfű, és most itt a legújabb őrület, az Ördögkatlan Fesztivál, mely ötödször kerül megrendezésre Palkonyán, Kisharsányban és Nagyharsányban. Míg napközben rengeteg gyerekprogram várja a hippilelkű kisgyerekeseket, ha estére találunk valakit, aki tud vigyázni a kicsikre, mi sem fogunk unatkozni!Lesz Kolompos-koncert, Halász Judit-koncert, kézműves-foglalkozások, gyereknéptánc, és még gólyalábon is megtanulhatunk járni!A fesztivál idei háziasszonya a mindenkinél bájosabb Rutkai Bori, aki a lehető legjobban köti össze a felnőtt- és gyerekprogramokat, hiszen mindkét kategóriában igazi unikum.

Két családbarát fesztivál

Időpont: 2012. augusztus 1–5.

A gyermek- és családi programokat itt találod, katt!