Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Két családbarát fesztivál

Szerző: Nagy Réka

2012. július 31.

Forrás: babaszoba.hu

Magyarországon június elején elindul a fesztiválszezon, egész nyáron tombol, és augusztusban csúcsosodik ki. Most két olyan helyszín ajánlunk, ahol kicsikkel is bátran hencsereghetünk a fűben.

Kapolcs

A legrégebbi a műfajban természetesen Kapolcs. Már elindult a fesztivál, de szerencsére még augusztus ötödikéig tart. Ha épp a Balaton partján nyaralunk, ebben a változékony időjárásban megeshet, hogy nincs az a kimondott strandidő, vagy épp akkor szakad le az ég, amikor felébredt az aprónép. Nosza, kiránduljunk egy jót a Balaton-felvidéken, és járjuk be a kapolcsi programhelyszíneket!
Időpont: 2012. július 27. - augusztus 5.
A gyermek- és családi programokat itt találod, katt!Ördögkatlan Fesztivál

Baranya megye most kezdett csak belehúzni az fesztiválozásba. Az igazán jól sikerül Zsolnay Fesztivált követte nyáron immár ötödik alkalommal a Fishing On Orfű, és most itt a legújabb őrület, az Ördögkatlan Fesztivál, mely ötödször kerül megrendezésre Palkonyán, Kisharsányban és Nagyharsányban. Míg napközben rengeteg gyerekprogram várja a hippilelkű kisgyerekeseket, ha estére találunk valakit, aki tud vigyázni a kicsikre, mi sem fogunk unatkozni! Lesz Kolompos-koncert, Halász Judit-koncert, kézműves-foglalkozások, gyereknéptánc, és még gólyalábon is megtanulhatunk járni! A fesztivál idei háziasszonya a mindenkinél bájosabb Rutkai Bori, aki a lehető legjobban köti össze a felnőtt- és gyerekprogramokat, hiszen mindkét kategóriában igazi unikum.Időpont: 2012. augusztus 1-5.
A gyermek- és családi programokat itt találod, katt!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék