Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Javítani kell az együtt töltött idő minőségén is

Szerző: Babaszoba.hu

2019. május 20.

Forrás: MTI

Minél több segítséget ad a kormány a családoknak, annál több lehetőségük lesz arra, hogy az együtt töltött idejük minősége javuljon - Novák Katalin szerint.

A családoknak több lehetőségük lesz az együtt eltöltött idejük minőségén javítani, ha minél több segítséget kapnak a kormánytól- nyilatkozta Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára vasárnap a 24. Aldi Női Futógála családi futásán.
Javítani kell az együtt töltött idő minőségén is


Novák Katalin kiemelte: a közös sportolás a minőségi időtöltés egyik formája. A sportolással a nők jó példát mutathatnak gyermekeiknek, és ezzel szolgálják családjuk egészségét is - mondta a politikus, aki gyermekeivel a családi futáson, majd azután a tíz kilométeres távon is indult.
Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára az élsport és az utánpótlás-nevelés fontossága mellett a szabadidősport jelentőségét hangsúlyozta az MTI-nek.
A nők sportban betöltött szerepéről megjegyezte: száz éve még alig voltak női sportolók, mára viszont a nőkből is válhat példakép.
A 24. Aldi Női Futógálára közel 9600-an neveztek - tájékoztatta az MTI-t Kocsis Árpád versenyigazgató. Elmondta: hét különböző távon várták a versenyzőket, a leghosszabb és legnépszerűbb a tíz kilométeres futás volt, de 600 méteres családi futás és váltóverseny is szerepelt a programok közt. Utóbbi kettőben férfiak - például apukák, nagypapák és fiúgyermekek - is indulhattak.
Az eseményen megjelentek a Családbarát Magyarország program legújabb látványelemei: információs sátor, játéktér, és baba-mama-papa sátor is várta a családokat.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék