Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Itt a farsang, áll a bál Józsefvárosban

Szerző: Babaszoba.hu

2014. február 5.

Forrás: babaszoba.hu

A Hétmérföldes Játékbirodalom februárban is minden szombaton 10 órától 15 óráig várja az egész családot.

Interaktív programsorozat, ahol a mese és muzsika szárnyán a farsangi időszakban számos izgalmas koncert, színházi bábszínházi produkció szórakoztatja a nagyérdemű publikumot. Lesz Diafilm kuckó mesemondóval, télbúcsúztató farsangi mulatság hangszerbemutatóval, ismét bebarangolhatjuk a nemzetek mesekertjét és találkozhatunk Vitéz László újabb kalandjaival. Számos színházi és zenei előadás sorában a februári repertoárból nem hiányozhat az Évkerék Társulat zenés spanyol mesevilága sem.
A szervezők különös figyelmet fordítanak arra, hogy minden korosztályt megszólítsanak családi programjaikkal. A legkisebbek is izgalmas játékokat fedezhetnek fel a Csigabiga Palota Baba Játszóházában, és hab a tortán, hogy lesz Baba Cukrászda is. A programok hétről-hétre élményszerűen varázsolják elénk a páratlan népmese és zenekincsünk világát. A Hétmérföldes programok során felidézhetjük a magyar népmesék hőseit, de a meseládából előkerülnek más nemzetek farsangi meséi, mondái, hangszerei, muzsikái is.

Az Évkerék TársulatA kézműves alkotóház 10 órától 15 óráig szintén izgalmas kalandokat tartogat. Lesz farsangi maszkkészítés, fánksütés, kiszebáb készítés, de előbukkannak a kézműves ládából a Fonó hagyományőrző mesterségei és különleges mai hobbi technikák (tűzzománc készítés, üvegfestés) is.

Részletes programajánló, bérlet és jegyvásárlás, kedvezményes Józsefvárosi Galéria Gyerekbérlet árak, csoportos bejelentkezés: Beke Kata Tel.: +36-30/207-8029;

E-mail: iroda@festumrendezveny.hu

Elővételi jegy és bérlet vásárlás a helyszínen:

Józsefvárosi Galéria és Rendezvényközpont Tel.: 313-9883

1085 Budapest, József krt. 70.

Századok Öröksége Produkció

www.jozsevarosigaleria.hu

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék