Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Itt a Sarkozy baba!

2011. október 20.

Forrás: babaszoba.hu

Szerdán este született meg Nicolas Sarkozy francia elnök és Carla Bruni-Sarkozy kislánya Párizsban.

Sarkozy, úton a szülészetre


Bármilyen hihetetlennek tűnik, Napóleon óta nem volt példa arra, hogy francia államfőnek hivatali ideje alatt gyereke született volna! Ahogy a Le Figaro hírül adta, 2011. október 20-án mégis megtört a több évszázados hagyomány: este nyolc órakor ugyanis megszületett Nicolas Sarkozy és Carla Bruni-Sarkozy kislánya.
Egyelőre nem hoztak nyilvánosságra fotókat a babáról, sőt, a nevét sem tudjuk. A fotós mindenesetre akkor kapta lencsevégre a francia elnököt, amikor a párizsi Muette Szülészeti Klinikán látogatta meg feleségét a szülés utáni napon.Carla-Bruni-Sarkozy várandósan


Július óta tudja a világ, hogy a 43 éves Carla Bruni-Sarkozy babát vár. Nem az elsőt, hiszen korábbi házasságából Raphael Enthovennel már született egy fia, aki most tízéves. Az ismert színésznő és énekesnő még a várandósság idején kijelentette, hogy nem fog fotókat nyilvánosságra hozni a babáról. Arra hivatkozott, hogy a franciákat egyébként sem érdekelné az ilyesmi.
A közönyösség határát súroló nyugalmát azzal magyarázta a BBC riportereinek, hogy világszerte nagyon sok nő vár gyereket és szül, nem olyan nagy dolog ez, bár személy szerint neki mégis örömteli esemény. Elismerte azt is, hogy már csak babonából sem akarta elkiabálni a boldogságát, az óvatosság nem árt!

Hozzászólások

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék