Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Irány a Vasúttörténeti Park!

Címkék:

program

Szerző: Babaszoba.hu

2012. január 28.

Forrás: babaszoba.hu

Miniatűr kerti vasút, kreatív sarok, vasúttörténeti kiállítás, fotóverseny és sok más szórakoztató kikapcsolódási lehetőség várja a a családokat vasárnaponként a budapesti Vasúttörténeti Parkban.A hétvégi családi matinékon megnézhetitek a gőzösöket, az Orient Csarnokban pedig felülhettek mindenféle érdekes kocsira. A park főépületben kialakított kreatív sarokban lesz vasútmodell-hajtogatás, rajzolás és színezés. Az épület első emeletén Vasútállomások, hidak, alagutak képekben címmel nyílt kiállítás. A második emeleten pedig a Vonatok királya, a királyok vonata - 125 éves az Orient Expressz című tárlat kalauzolja végig az érdeklődőket a híres gőzös történetén.

A West csarnokban egy kisméretű körpályán felállított miniatűr kerti vasútra ülhettek fel, de kipróbálhatjátok a lóvasúti kocsit, sőt belülről is megcsodálhattok egy nosztalgia-szalonkocsit - ahol még ebédelni is lehet -, a modellvasútkocsiban pedig a beépített terepasztalon lehet játszani.
Jó idő esetén hajtányozásra is van lehetőség, és a mozdonyfordító korongra is fel lehet ülni egy kör erejéig. A park minden vasárnap délelőtt tíz órától, délután három óráig várja a látogatókat.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék