Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ilyen, ha élő adásba sétál be a kisgyereked

Szerző: Babaszoba.hu

2019. október 15. | Frissítve: 2021. február 18.

Forrás: babaszoba.hu

A kisgyerekek sok olyan dologgal képesek előállni a figyelmünk felkeltésére, ami akkor épp zavaró lehet, de a nap végén visszagondolva már nagyon aranyos.

Ilyen, ha élő adásba sétál be a kisgyereked (Forrás: Twitter)
Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a hírolvasó anyuka figyelmét szeretné a gyermek elvonni, miközben adásban van az országos televízióban.
Az NBC News tudósítója, Courtney Kube például éppen az észak-szíriai török légitámadásokról közölt híreket, amikor 4 éves kisfia, Ryan, aki aznap reggel a stúdióban volt vele, odament hozzá, felé nyúlt a karjával, egy "Anya!" felkiáltás kíséretében. Az édesanya reakciója a történtekre a következő volt: "Bocsássanak meg, itt vannak velem a gyerekeim is a stúdióban. Ilyen az élő televíziózás." Eközben a kamera gyorsan egy térképre váltott, miközben az édesanya kivitte a fiát a kamerák kereszttűzéből.
Ryan és ikertestvére, Jackson az óvoda előtt mentek be anyukájukkal a stúdióba, mert Kube férje éppen nem volt a vársoban. - Amikor rájöttem, hogy mellettem áll, egy pillanatra kihagyott a szívem. Majdnem felvettem, és az ölembe ültettem, de arra gondoltam, hogy lehet, hogy elkapná a mikrofont. Annyira örültem, hogy nem kezdett sírni, hanem mosolygott és boldog volt. Lehetett volna ez sokkal rosszabb is - mondta el az anyuka.
A közösségi médiában is elterjedt a videó, amit a nézők kommentekben is méltattak. A hozzászólások alapján van, aki szerint ez volt a legjobb híradó eddig, míg más azt írta, hogy nagyon meg tudják mosolyogtatni ezek a kedves, váratlan pillanatok. A rajongók örültek annak is, hogy Kube megmutatta ezzel, milyen nagyszerűek a dolgozó anyukák, és a csatornát is dicsérték, hogy ilyen támogatóak.
(VIA)
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék