Kisgyerek

Ilyen cukin játszik teadélutánt kislányával Dwayne Johnson

Dwayne Johnson számára nem probléma, ha lányaival együtt tart egy-egy teadélutánt.
2022. Június 16.

Egy rövid videót osztott meg az Instagramon Dwayne Johnson, amelyben a legkisebb lányával, a 4 éves Tianával játszik. A felvételen a Sziklának is becézett színész, Tiana és egy plüssnyúl üli körül az apró, hófehér asztalt, amin rózsaszín és lila teáskészlet áll. Mindannyian elégedettnek tűnnek, miközben kortyolgatnak egyet-egyet a teájukból, Johnson pedig mosolyt küld a kamerába a videó végén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramontherock (@therock) által megosztott bejegyzés

A videó egy hasonló teaparti újraalkotása, amelyet Johnson második lányával, Jasmine-nal tartott 2019-ben.

“Ezek az apa/lánya/nyuszi teadélutánok különleges módon valós perspektívába helyezik az életet” – írta Johnson a poszthoz. “Most lett négyéves, és valószínűleg nem fog emlékezni erre, de én biztosan fogok.” A képaláírásban a színész egy másik kedves történetet osztott meg legfiatalabb lányáról. “És még mindig nem hajlandó elhinni, hogy az apja valójában MAUI (az ő hangján szólalt meg a mesefigura – a szerk.) az egyik kedvenc Disney-filmjéből, a MOANA-ból!” – írja. “Mindig azt mondja: “Apa, te nem Maui vagy, hanem a Szikla.”

Tiana és az apja egy aranyos rituálét is tartanak lefekvés előtt. Ekkor ugyanis a korábban említett meséből éneklik a You’re Welcome” című dalt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramontherock (@therock) által megosztott bejegyzés

“És ma 937. alkalommal akarja, hogy apa együtt énekeljen Maui-val” – írta Johnson az egyik Instagramon megosztott videóhoz. – Fogalma sincs, hogy ugyanazok vagyunk.”

Nem Tiana az egyetlen a családban, aki az apját csak az apjának tekinti, nem más karakternek. 2019 decemberében Johnson azt mondta a People-nek, hogy másik lányát, Jasmine-t (6) sem nyűgözte le, amikor megtudta, hogy ő a hangja Maui karakterének.

 (VIA)