Kisgyerek

Hétvégi könyvajánló

Izgalmas könyvek jelentek meg a boltokban. Bemutatunk néhányat a "Virágozzék minden virág!" eszme jegyében. Segítünk, hogy ne lepődj meg!
2012. Augusztus 19.

Krivácsy Péter, Battonyai Tünde, Marsi Zoltán: Kamaszkori vészhelyzetek – S.O.S. megoldások

A könyvet serdülőknek írták, de bárki nagy haszonnal forgathatja. Szinte minden területet érint, amely a kamaszok szerint vészhelyzetnek tekinthető: a pattanástól a másnaposságon át a bántalmazásig. Nem hagyományos elsősegélynyújtó kisokos, rengeteg érdekességet tartalmaz, és rámutat egy sor elsőre nem feltűnő összefüggésre. Ahogy olvasod, megbizonyosodsz róla, hogy a szerzők maguk is emlékeznek arra, milyen volt kamasznak lenni, ezért abszolút távol áll tőlük a szájbarágós, kioktató stílus.

Léghajó Program

3450 Ft

Vajda Zsuzsanna: Az ember és kicsinye

A józan nevelés kézikönyveItt a magyar suttogó! Ne hagyd, hogy félrevezessen a cím: szó sincs a babagondozás és a gyereknevelés evolúciós megközelítéséről. Illetve a vezérfonal szerint mi már elértünk a fejlettségnek arra a szintjére, hogy teljesen mindegy, szigorúan, távolságtartóan vagy testközelben neveltek-e szüleink, nem alakul másként a személyiségünk. Így hát a legjobb, ha mi a kényelmesebb(nek mondott) módot választjuk, és a gyerekünket maximum/minimum „hallótávolságban” tartjuk magunktól. A suttogópártiak garantáltan örömüket lelik a könyvben, a kötődő nevelés híveinek pedig jósolhatóan felmegy tőle a vérnyomásuk.

Mérték Kiadó

3699 Ft

Hétvégi könyvajánló