Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Harper Seven is apának drukkoltAz egész Beckham család kint volt a pályán

Szerző: W. Ungváry Renáta

2011. november 8.

Forrás: babaszoba.hu

David Beckham fiai már igazi focirajongók, és ezen nincs is mit csodálkozni. Most már azt is hozzátehetjük, hogy alig négy hónapos kislánya, Harper Seven is a legjobb úton halad errefelé.


A kicsi lány még csak november tizedikén lesz négy hónapos, de máris tágra nyílt szemekkel figyelte az apját, aki épp sorsdöntő meccset játszott csapatával, az LA Galaxyval Kalifornában, Carsonban. Mivel ez volt az első alkalom, hogy a kislány a foci bűvkörébe került, elmondhatjuk, hogy a varázslat máris célt ért: szerencsét hozott a csapatnak! Az LA Galaxy ugyanis a november hatodikai meccsen 3:1-re győzött a Real Salt Lake csapata ellen, így továbbjutottak, és játszhatnak majd a november huszadikán megrendezésre kerülő MLS-kupán.

Míg a kislány le nem vette a szemét a pályán dúló véres küzdelemről, édesanyja, a harminchét éves Vicktoria Beckham végig a pici Harper Sevennel volt elfoglalva.
A három fiú, a tizenkét éves Brooklyn, a kilencéves Romeo és a hatéves Cruz már eddig is gyakori vendég volt a focipályán, ha apa játszott. Most is rögtön lecsapták a szusis tányért, és az elsők között rohantak ki a pályára, hogy részt vegyenek a meccs végén az ünneplésben. Cruz ajándékot is vitt magával, amit rögtön át is adott az apjának.
Az ünneplésre minden oka megvan: David Beckham legsikeresebb szezonját fogja zárni nemsokára a Galaxynál, ahol öt éve játszik hatalmas sztárgázsiért.

David Beckham egyébként szigorú apa hírében áll. Ahogy nemrégiben a Time-nak nyilatkozta, mindenben saját édesapja példáját követi, aki sosem kényeztette őt. A futballsztár szeretné, ha gyerekei két lábbal állnának a földön. Ha például megkérdik a fiúk, hogy jól játszottak-e, az már óriási elismerésnek számít, ha ezt válaszolja: Igen, remekül, de lehetett volna még ennél is jobban!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Üdvözlünk a kisgyermekkorban! (X)

Az utóbbi időben rengeteg "első" alkalmat ünnepeltetek. Az első lépések, az első szavak, az első önálló kanál használat és a babád első születésnapja. Gratulálunk - egyéves korban a babád hivatalosan már kisgyermek!

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék