Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Háromezer születésnapi üdvözlet visszaadta a reményt a beteg kisfiúnak

Szerző: Babaszoba.hu

2019. szeptember 9.

Forrás: 24.hu

Az anya egyetlen ajándékot akart adni a kisfia születésnapjára: a reményt.

Háromezer születésnapi üdvözlet kapott a kisfiú, aki egy ritka betegséggel küzd
Rhys Williams egy ritka betegséggel, az úgy nevezett epidermolízis bullózával (EB) küzd. Bőre extrém sérülékeny, a legkisebb érintéstől is fájdalmas hólyagok, sebek keletkeznek a bőrén, amelyek igen fájdalmasak.
A betegség olyan sok problémával jár, hogy a kisfiúnak néhány hónappal ezelőtt elege lett az életből - írja a Mirror nyomán a 24.hu.
A kisfiú a betegsége miatt tolószékben ül, mert alig mozoghat. Az ujjai összenőttek, az állandó fájdalmait csak folyamatos morfiumadagolással tudják csillapítani.
Rhys betegsége örökletes és gyógyíthatatlan. Az orvosok azt jósolták, hogy legkésőbb a tízes évei elején a kisfiú meg fog halni. Ő azonban keményen küzdött eddig, de néhány hónappal ezelőtt elveszítette minden reményét és életkedvét. Azt mondja, elege lett az életből. Az édesanya, Tanya azonban elhatározta, megmutatja a kisfiának, hogy sokan vannak, akik törődnek vele. Ezért arra kérte az embereket a Facebook-on, hogy küldjenek születésnapi üdvözleteket Rhysnek.
A kisfiú több mint háromezer képeslapot kapott a világ minden tájáról. A posta egy külön furgonnal szállította ki neki a küldeményeket. Rhys arcára újra kiült a mosoly. A fiúnak egy barátja segít kibontani a leveleket, ő pedig mindegyiket elolvassa, és hosszasan nézegeti. Az anya azt mondja, nem tudja elmondani, mennyire hálás az embereknek, hogy írtak a fiának.
Ha valaki szeretne, a következő címre küldhet levelet Rhys Williamsnek: 40 Whalley Avenue, Bolton, BL1 5UD.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék