Kisgyerek

Háromezer születésnapi üdvözlet visszaadta a reményt a beteg kisfiúnak

Az anya egyetlen ajándékot akart adni a kisfia születésnapjára: a reményt.
2019. Szeptember 09.
Háromezer születésnapi üdvözlet kapott a kisfiú, aki egy ritka betegséggel küzd

Rhys Williams egy ritka betegséggel, az úgy nevezett epidermolízis bullózával (EB) küzd. Bőre extrém sérülékeny, a legkisebb érintéstől is fájdalmas hólyagok, sebek keletkeznek a bőrén, amelyek igen fájdalmasak.

A betegség olyan sok problémával jár, hogy a kisfiúnak néhány hónappal ezelőtt elege lett az életből – írja a Mirror nyomán a 24.hu.

A kisfiú a betegsége miatt tolószékben ül, mert alig mozoghat. Az ujjai összenőttek, az állandó fájdalmait csak folyamatos morfiumadagolással tudják csillapítani.

Rhys betegsége örökletes és gyógyíthatatlan. Az orvosok azt jósolták, hogy legkésőbb a tízes évei elején a kisfiú meg fog halni. Ő azonban keményen küzdött eddig, de néhány hónappal ezelőtt elveszítette minden reményét és életkedvét. Azt mondja, elege lett az életből. Az édesanya, Tanya azonban elhatározta, megmutatja a kisfiának, hogy sokan vannak, akik törődnek vele. Ezért arra kérte az embereket a Facebook-on, hogy küldjenek születésnapi üdvözleteket Rhysnek.

A kisfiú több mint háromezer képeslapot kapott a világ minden tájáról. A posta egy külön furgonnal szállította ki neki a küldeményeket. Rhys arcára újra kiült a mosoly. A fiúnak egy barátja segít kibontani a leveleket, ő pedig mindegyiket elolvassa, és hosszasan nézegeti. Az anya azt mondja, nem tudja elmondani, mennyire hálás az embereknek, hogy írtak a fiának.

Ha valaki szeretne, a következő címre küldhet levelet Rhys Williamsnek: 40 Whalley Avenue, Bolton, BL1 5UD.

Forrás: 24.hu