Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Hajrá, anya!Miénk a Margitsziget a Coca Cola Női Futógálán!

Szerző: Babaszoba.hu

2012. május 13.

Forrás: babaszoba.hu

Told babakocsiban a legkisebbet, öltöztesd föl a totyogót, és gyere ki május 20-án, vasárnap a Margitszigetre! Engedd, hogy örökre megfertőzzön a versenyhangulat, és erre a legjobb alkalom a női futógála, ahol így szurkolnak a legtöbben: hajrá, anya!Itt egy sportesemény csak hölgyeknek! Május 20-án, vasárnap lesz 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála a Margitszigeten. Ezen a napon sportolni hív minden nőt - lányokat, édesanyákat, nagymamákat, barátnőket és kolléganőket - a szervező Budapest Sportiroda (BSI) a Margitszigetre. Több ezer belevaló nő - a kezdőktől a profikig - versenyezhet a város legszebb zöldterületén. Természetesen az urakat is várjuk - szurkolni!

A 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán minden nő megtalálhatja a kondíciójának és hangulatának megfelelő távot, a babakocsis kislányoktól a nagymamákig.

Azok számára, akik rendszeresen futnak, a 7,5 kilométeres távot javasoljuk egyéniben, de ezt a távot párosban is teljesítheted egy családtagoddal vagy barátnőddel, 3,5 kilométer + 4 kilométer arányban. A rövidebb távok kedvelőinek, a kezdőknek, a kicsiknek és az idősebbeknek a 3,5 kilométeres futást, vagy a 2,8 kilométeres gyaloglást ajánljuk.
Ha pedig ennél is komolyabb kihívást keresel, teljesítsd a 3,5 és a 7,5 kilométert is!

Gyere és fuss, sétálj vagy szurkolj velünk az egészséges életmódért május 20-án, a 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán!

Bővebb információ: www.futanet.hu.

A 17. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála rajtjai:- 10:00 - 3,5 km I. futam (kollektív nevezők)
- 11:15 - 3,5 km II. futam (egyéni nevezők, valamint a 3,5km + 7,5 km résztvevői)
- 11:20 - Gyaloglás 2,8 km
- 12:30 - 7,5 km, és 7,5 km párban (3,5 km + 4 km)

A tervezett tempónak (perc/km) megfelelő zónákból
- 4:00-n belül
- 4:00-5:00 között
- 5:00-6:00 között
- 6:00 fölött

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék