Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Gyermeknek való "tej" (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2013. április 25.

Forrás: HáziPatika.com

Minden édesanya szeretné egészségben tudni gyermekét. Egészségünk egyik, talán a legfontosabb alapja a táplálkozás, így nem mindegy, mit eszik és iszik nap mint nap a kis tipegő.

A megfelelő, vitamindús táplálkozás hozzájárul a kisgyermek fejlődéséhez és egészségük védelméhez. Mivel a kisgyermekek vitamin- és ásványi anyag szükséglete eltér a felnőttekétől, ezért nem ehetik azt, mint mi.


A felnőttek által szívesen fogyasztott tej - legyen az bolti, dobozos tej, vagy nyers tehéntej - nem megfelelő a kisgyermekek táplálására. Amellett, hogy a magas só és fehérje tartalma megterhelő az 1-3 évesek számára, nem támogatja hatékonyan a kisgyermekek intenzív fejlődését - beleértve az immunrendszert is. Tudtad például, hogy a tehéntejben szinte egyáltalán nincs D - vitamin? A napfény vitaminnak is hívott D- vitamin nagyon fontos szerepet tölt be a természetes védekezőképesség fejlődésében, és - különösen a napsütéstől mentes időszakokban - pótlása elengedhetetlen.

A tehéntejnél megfelelőbb vitaminforrást jelentenek a A Milumil Junior gyerekitalok, hiszen 4x több A- vitamint, 15x több C- vitamint tartalmaznak, mint ugyanannyi tehéntej. Sőt, 2 pohár (2 X 250 ml) Milumil Junior gyerekital fedezi az 1-3 évesek napi D- vitamin szükségletének 100%-át, mely a természetes védekezőképesség szempontjából kiemelkedő jelentőségű.

A Junior gyerekitalok beépítése a tipegők étrendjébe azért is hasznos lehet, hiszen így ízletes, tejalapú folyadék formájában juthatnak hozzá a koruknak megfelelő mennyiségű vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, létfontosságú tápanyagokhoz.
Amennyiben kérdésed van gyermeked táplálásával vagy a Junior gyerekitalokkal kapcsolatban, keresd védőnőnket az alábbi elérhetőségeken:
Milumil Tanácsadás: 06 80 33 12 33 (munkanapokon 9-17 óráig), www.milumil.hu
Milumil. támogatja az immunrendszert.
Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Tejtartalmú bébiétel a babának?! (X)

A tejszármazékot tartalmazó bébiéteket, babadesszerteket bizalmatlanul fogadják a szülők. Természetesen laktózintolerancia vagy tehéntejfehérje-allergia esetén ezeket az ételeket kerülni kell.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék