Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Gyerekszobát a gyerekkórházakba!

2012. április 16.

Forrás: babaszoba.hu

Ha több napra kórházba kényszerül a gyerek, nagyon fontossá válhat, milyen környezetben hagytad, és hogyan találkoztok újra.

Otthon ott a gyerekszoba, képekkel a falon, mintás szőnyeg, rengeteg játék, kényelmes fotel, szék, asztal, játszóhely. Sajnos kevés gyermekosztály engedheti meg magának, hogy ilyen otthonossá varázsolja a kórházi környezetet. A D-Link Magyarország munkatársai elhatározták, változtatnak ezen.

A hálózati eszközök úttörő fejlesztője pályázatot hirdet minden olyan magyarországi egészségügyi intézmény számára, amely gyermekosztályán fekvőbeteg-ellátást végez, vagy rendelkezik olyan osztállyal, ahol hosszan tartó rehabilitációs kezelésre szoruló gyermekeket gyógyítanak.

A kórházak olyan élményszoba kialakítására pályázhatnak, ahol a gyerekek a betegségük gondolatát háttérbe szorítva játszhatnak, és emellett családtagjaikkal is tarthatják a kapcsolatot. A D-Link munkatársai ugyanis a teljes burkolat- és bútorzatcsere, illetve játékok mellett egy olyan internetkapcsolattal rendelkező televízióval is megajándékozzák a rászoruló intézmény beteg lakóit, amelynek segítségével könnyedén beszélgethetnek szüleikkel, nagyszüleikkel és testvéreikkel.
Várjuk a híreket!
Az élményszoba átadása a nyertes kórházban gyereknapon várható!

Hozzászólások

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék