Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Fiús bilik a javából!

Szerző: Babaszoba.hu

2016. október 5. | Frissítve: 2018. június 12.

Forrás: babaszoba.hu

Egy ötletes, vagány, humoros bilivel a szobatisztaságra nevelést is megkönnyíthetjük.

A szobatisztaságra való nevelés első sikere az lesz, amikor a fiú érdeklődik a bili felől, ha hajlandóságot mutat annak a használatára. Míg egyes gyerekek erre már 18 hónaposan képesek, vannak, akik ezzel a harmadik születésnapjukat is megvárják.
Vannak trükkök, praktikák, amelyekről már írtunk például itt, itt vagy itt. Most azonban három olyan bilit mutatunk, amivel a szobatisztaságra való nevelés akár szórakoztató is lehet!

Autós bili


Melyik kisfiú ne élvezné, hogyha autóvezetéset játszhat? Csak arra figyelj, nehogy túl sokáig húzza el a bilizést a gyerek - még itt a végén mással nem is akar majd játszani.

A nagyok mellett


A gyerekek egyébként is kíváncsiak arra, anyu vagy apu hogyan használják a WC-t. Sokan pedig szeretik is leutánozni azt, amit a szüleiktől láttak. Nos, ameddig míg túl pici a gyerek a normál WC használatához, egy ilyen kiegészítő segítségével már majdnem ugyanazt a hatást lehet elérni.

Itasd a békát


Ez a nagyon cuki bili már igazán nagyfiús, hiszen az állva pisilést lehet a segítségével megtanulni. A tapadókorongok segítségével pedig pontosan olyan magasságban illesztheted a csempére, amilyen a gyerkőcnek ideális!
Kapcsolódó cikkeink szobatisztaság témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék