Kisgyerek

Fantasztikus színes terek gyerekeknek

Miért kellene mindennek szürkének vagy sötétnek lennie? Egy színesre festett iskola vagy egy horgolt játszótér még jobban beindíthatja a fantáziát!
2012. Augusztus 10.

Horgolt, kötött játszótér

Ez a játszótér állítólag a japán Open-Air Museumban található. A fantasztikus színes, egyedi formák és meglepő anyag egészen különlegessé teszi ezt a „játszó-teret”.Szöveges feladat: vajon hány lelkes anyuka kellene hozzá, hogy két hét alatt elkészüljön egy ilyen csodavilág?

Vidám iskola

Megállíthatatlanul közeleg szeptember elseje, kezdődik az iskola. Sokaknak életében először. Talán nem is lenne annyira gyomorszorító ez a tény, ha ilyen környezetbe érkezhetnének a kisdiákok, mint ez a franciaországi intézmény!

Fantasztikus színes terek gyerekeknek

Színes város

Szerencsére pár éve már itthon is vannak olyanok, akik szívükön viselik a “színesítést” és nem értenek egyet a szürke egyeduralmával.A “Színes Város”kezdeményezés Budapest több pontján próbál némi színt vinni mindennapokba, nagyon ötletesen. Céljuk, hogy Vasarely Színes Város koncepciója megelevenedjen.

Fantasztikus színes terek gyerekeknek

+1 szépség

A Millenáris parkban található ez a hangulatos falfestés, mely Picidia jellegzetes képi világába varázsol.Baglyok, fák, mókusok és máris vidámabba világ!

Fantasztikus színes terek gyerekeknek