Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Facebook szülőknek - mire jó ez?

Szerző: Babaszoba.hu

2016. december 15.

Forrás: babaszoba.hu

A szülői Facebook célja, hogy a szülők és a gyerekek biztonságban maradhassanak az online világban.

Facebook szülőknek


Fontos információkat és tippeket találunk a Facebook szülői oldalán (Facebook Parents Portal) arról, hogyan lehetünk mi is és a gyermekeink is biztonságban a neten. Azt a közösségi oldalnál is tudják, hogy a szülőknek sok kérdésük van a Facebookkal (és úgy általában a közösségi oldalakkal) kapcsolatban, így nekik szeretnének most segíteni - számolt be a Facebook hivatalos blogja.
Attól függetlenül, hogy a szülőnek vagy a kamasz gyermeke fent van-e a Facebookon (ahová elvileg 13 éves kortól lehet regisztrálni) összeszedtek néhány praktikus hivatkozást, tippet és trükköt, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a magunk számára mindebből, és segíteni tudjunk gyermekünknek is a használatában.
Itt megismerhetjük az alapokat, hogyan kereshetünk ismerősöket, hogyan lehet tartalmakat megosztani, és bemutatják nekünk a Facebook szabályait és eszközeit is.
Tippekkel is segítenek abban, hogy a szülők sikeresen tudjanak beszélgetni a gyerekkel az online biztonságról, de akár szakértői tanácsokat is lehet kapni.
A szülői portál ide kattintva, magyarul is elérhető.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék