Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ezért a szemforgató kislányos videóért rajong most az internet

Címkék:

videóhumor

Szerző: Bordohányi Alexandra

2021. január 8.

Forrás: babaszoba.hu

Több millió kedvelést ért el a videó a megjelenése óta.

December 30-ai közzététele óta több mint 8,6 millió like-ot kapott egy TikTok-on megjelent videó, amin egy kislány durcásan forgatja a szemeit, és dühösen néz a kamerába - írja a Yahoo Life.
Forrás: @lydberube/TikTok
A videó kedvesen indul, a 2 és fél éves K. J. nevű kislány vidáman, jobbra-balra billegve fogyasztja az italát egy autóban, miközben kellemes aláfestő zene szól, majd a következő felirat olvasható: "Az esélye, hogy egy kisgyerek végez veled, elég kicsi". Ezután hirtelen fenyegetőre vált a dallam, miközben ugyanazt a kislányt láthatjuk, de már aközben, hogy dühösen - és enyhén ijesztően - forgatja a szemeit. A képsorok alatt a felirat pedig: "De sohasem nulla".
A videót itt tudod megnézni:
A kanadai kislány a népszerű videót nagynénjének, a művész Lydia Berube-nak köszönheti. Berube TikTok fiókját csak néhány nappal azelőtt hozta létre, hogy megosztotta K. J.-ről a videót, amellyel hamar szerzett 97 ezer követőt.
A videót Berube nyáron vette fel, és elmondása szerint a szemforgatás unokahúga azonnali reakciója volt arra, hogy megkérte, óvatosabban játsszon a kutyájával, ne olyan durván, mint előtte.
A nagynéni elmondta azt is a Yahoo Life-nak, hogy unokahúga már "kinőtt" az intenzív szemforgatós időszakból, és közzétett a kislányról néhány másik, sokkal szívmelengetőbb videót is.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék