Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ezeket az Anyák napi programokat ne hagyd ki

Szerző: Babaszoba.hu

2018. április 29.

Forrás: FICSAK

Programajánló, hogy együtt tudjátok ünnepelni Anyák napját.

Anyák napja programajánló
Május első vasárnapja Anyák napja, együtt ünnepelhettek jó kis programokkal.
Az egyik ajánlatunk az Anyák napi esemény a Ringatóval.
A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Ringató közös szervezésében kerül megrendezésre május 5-én, 10 órától az a hagyományos anyák napi esemény, ahol több, mint ezer család minden évben együtt, meghitt hangulatban énekel. Az esemény helyszíne idén a MOM Kulturális Központ, melynek színháztermében adja majd anyák napi műsorát a Ringató számtalan foglalkozásvezetővel, hangszerrel és Bognár Szilvia népdalénekesnővel, bevonva az édesanyákat, édesapákat a közös éneklésbe, játékba! A Ringató egyik legfontosabb célja a zenei élménynyújtás, hogy a résztvevő felnőttek és gyerekek átéljék a közös játék és éneklés örömét, valamint mintát ad a szülők számára, hogy miként kezdődhet a családban a zenei nevelés és milyen fontos a közös énekléssel és játékkal töltött idő.
Aznap fellép még a Mindenki kórusa, a SoulAir kórus és Balássy Betty gyermekdalai is felcsendülnek majd. A helyszínen a szervezők gondoskodnak baba-mama szobáról, babahordozási tanácsadás is várja a szülőket, valamint játékos programok is lesznek a nagyobbacskák számára. A belépés ingyenes.
PROGRAM
9.30 Kapunyitás
10.00 Az Oscar-díjas SoulAir Kamarakórus műsora
10.25 Ünnepélyes megnyitó
10.40 Ringató foglalkozás - Énekeljünk együtt! - vendég: Bognár Szilvia
11.50 Balássy Betty és Varga Feri gyerekműsora
12.30 Tombolasorsolás
13.00 Zene, játék, együttlét
14.00 Kapuzárás
Szintén május 5-én szombaton egész napos programot kínál a Pici Piac, a város legmenőbb baba-mama-gyerek dizájner vására. A Pici Piacon több mint 60 tehetséges magyar tervező hazai termékeivel találkozhatsz, kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak. A vásárra a belépés ingyenes.
A vásár helyszíne a Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b), beltéren és a teraszon egyaránt.
A Pici Piacon egy izgalmas újdonsággal is várják a látogatókat: a Pici Piac Tombola keretében 18 db ajándékot fognak kisorsolni a helyszínen. A Tombolán való részvétel teljesen ingyenes, mindössze egy gyors regisztrációra van szükség a helyszínen.
Minden fél órában kisorsolnak egy nyertest és a nyerteseket a sorsolás után azonnal értesítik, hogy még a helyszínen át tudják venni a nyereményüket.
További részleteket itt találsz.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Egészség, tudatosan, influenzás időszakban is (X)

Az influenza vagy szájon, vagy az orron keresztül fertőz. A rendszeres kézmosás, főleg evés előtt ezért is nagyon hasznos.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék