Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ezek a karácsonyi listák emlékeztetni fognak arra, ami igazán fontos

Szerző: Babaszoba.hu

2017. december 1.

Forrás: babaszoba.hu

Egy brit szervezet arra törekszik, hogy ebben a fényes, csillogó, plázás, karácsonyi forgatagos időszakban felhívja a figyelmünket az ünnepi szezon valódi értékeire.

A My Very Own nevű szervezet hidat képez a szociális szolgáltatások által nyújtott segítségek és a gyermekek tényleges szükségletei között. Hogy felhívják az emberek figyelmét arra, hogy vannak, akik karácsonykor is nélkülözni kényszerülnek, mostani kampányuk során nyilvánosságra hozták azt a "kívánságlistát", amit a rászoruló gyermekek írtak össze - számol be a The Bump.
"Egyikük sem a legtrendibb játékokra vágyik, hanem a legbensőbb reményeiket vagy álmaikat foglalták össze: apa, új ruhák, hogy ne csúfoljnak, de volt, aki egyszerűen egy fésűt szeretne - nyilatkozta a szervezet vezetője, Rayn Boncie, aki maga is sokat nélkülözött tinédzserként. Hozzátette, hogy szívszorító volt olvasni azt a kívánságot is, amit egy kamasz fiú írt: ő egy női higiéniai csomagot szeretne a kishúgának karácsonyra.
Ebben a hatalmas ajándék dömpingben szívszorító olvasni, hogy vannak gyerekek, akiknek egy téli kabát, vagy valamilyen étel az egyetlen vágyuk. Minden egyes kívánság egy olyan gyermekhez tartozik, aki hinni akar abban, hogy valaki a nagyvilágban törődik vele. "Hogyha meg tudjuk nekik mutatni, hogy van olyan, aki a gyerekek szükségleteit a sajátja elé helyezi, akár csak egy percre is, talán elhinnék végre, hogy nem az határoz meg valakit, hogy hol nő fel. Sok ilyen gyermek számára mi vagyunk a remény szikrája, amely megvilágítja ezt a - számukra - sötét világot" - fogalmazott Boncie.
Rengeteg gyermek nélkülözik karácsonykor is
Kiderült, hogy több magánszemély és vállalat is beállt a kezdeményezés mögé, vagyis valóra váltanak néhány karácsonyi kívánságot. A jótékonysági szervezet abban bízik, hogy ez csak a kezdet.
Szegénységben élő gyerekekről szóló cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék