Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ez a gyerekmenü egyszerűen tökéletes - még a kisgyerekes szülők szerint is

Szerző: Babaszoba.hu

2019. július 10. | Frissítve: 2021. szeptember 22.

Forrás: babaszoba.hu

Remek érzékkel igazították a gyerekek igényeihez a menüt ebben az étteremben.

Íme a tökéletes gyerekmenü
Bizonyára nincs olyan gyerek, akinek az életében ne lenne olyan időszak, amikor arra a pofon egyszerű kérdésre, hogy mégis mit enne szívesen, ahelyett, hogy egy konkrét fogást nevezne meg, a következő válaszok egyikét adja: Nem tudom, Nem vagyok éhes, Nekem mindegy, Valamit, Semmit. Ha ez huzamosabb ideig fennáll, le a kalappal azon szülő előtt, akit nem sikerül kihozni a sodrából.
A soproni El Gusto étteremnek zseniális és kreatív módon oldotta meg a problémát egy olyan gyerekmenüvel, amit a kisgyerekes szülők is csak dicsérni tudtak a vendéglátóhely Facebook-oldalán korábban megosztott poszt alatt.
Volt olyan szülő, aki megjegyezte, hogy ez a menü éppen neki lett kitalálva, az egyik hozzászóló pedig viccesen azt írta, hogy ez alapján náluk a gyerkőc egész nap túrós csuszát enne. Nálatok mi kerülne a menü alapján az asztalra?
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Tejtartalmú bébiétel a babának?! (X)

A tejszármazékot tartalmazó bébiéteket, babadesszerteket bizalmatlanul fogadják a szülők. Természetesen laktózintolerancia vagy tehéntejfehérje-allergia esetén ezeket az ételeket kerülni kell.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék