Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ennél jobban még nem örült senki szülinapi tortának

Szerző: B.G.- babaszoba.hu

2019. január 18. | Frissítve: 2021. január 23.

Forrás: babaszoba.hu

A kicsi Rhett videója rávilágít arra, hogy az élet apró dolgai mekkora örömet tudnak okozni, és hogy többre kellene értékelnünk azokat a pillanatokat, amik mellett sokszor rezzenéstelen, örömtelen arccal elsétálunk.

Ahogy ez a 3 éves örül a szülinapi tortájának, nem örül úgy senki
Titokban mindannyian szeretjük a szülinapunkat. Rhett Flener, Down-szindrómás kisfiú mindannyiunk nagy örömére nem tartja titokban, hogy mennyire örül a születésnapjának.
Megjelenését követően 70 millióan látták azt a videót, amin a kisfiút felköszönti a családja a szülinapján. A népszerűség nem csoda, hiszen a kisfiú annyira örül a tortájának és a gyertyának, hogy egyikünk sem tudja megállni mosolygás nélkül a felvételt.
Lee Ann Flener, Rhett anyukája, megosztotta a videót a "Jó reggelt Amerikával".
A születésnapi torta mellett az újévkor született kis Rhett imádja a Szezám utcát, kedvenc színe lila, ezért lett ilyen színű a tortája.
"Nyilvánvalóan mindenki úgy gondolja, hogy a saját gyermeke a legaranyosabb" - mondta az anya. "Azt hiszem, az emberek azért szeretik ezt a videót annyira, mert amikor látják Rhett örömét és boldogságát, akkor nem tudják megállni, hogy ne ugyanezt érezzék. Sokan küldtek üzenetet nekünk, hogy mennyire boldoggá tette őket ez a videó."
"Mindannyiunknak azokra az apró dolgokra kellene figyelnünk, amik örömet okoznak, mint pl. egy boldog születésnapi dal. Azt is szeretnénk megmutatni a világnak ezzel a kis videóval, hogy mindegy, hogy átlagos vagy Down-szindrómás gyereked van, a velük töltött idő ugyanannyira különleges és kifizetődő."
(via)
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék