Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Eldőlt egy mászóka, egy kislány meghalt Csányban

Szerző: Babaszoba.hu

2019. szeptember 30.

Forrás: MTI

Két könnyebb sérültje is van annak a balesetnek, amelyben meghalt egy hatéves kislány, miután eldőlt egy mászóka a Heves megyei Csányban.

Eldőlt egy mászóka, egy kislány meghalt Csányban (fotó: police.hu)
Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője közölte: a helyszínre mentőhelikoptert és több mentőautót is riasztottak. A balesetben azonban egy kislány olyan súlyosan megsérült, hogy az ő életét a hosszas újraélesztés ellenére sem lehetett megmenteni. Két másik gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba vitték - tette hozzá.
A baleset körülményeit szakértői vizsgálat tisztázhatja.
Az MTI-t korábban Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője arról tájékoztatta, hogy az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.
A police.hu által közreadott fotó szerint egy kötélmászóka borult fel, amelynek fából van a kerete.
Az M1 aktuális csatorna csütörtök délutáni műsorában elhangzott, hogy a csányiak régóta panaszkodtak az óvoda udvarán lévő játékokra, amelyek felújítása szerepelt is az önkormányzat tervei között. A műsorban azt is közölték, hogy a fából készült mászóka földben lévő része elkorhadt, emiatt dőlt fel.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék