Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egy jó babakocsijátékkal kevésbé macerás a helyváltoztatásJátékteszt

Szerző: Kókány-Tar Hajnalka

2018. augusztus 24.

Forrás: babaszoba.hu

Ha útnak indulunk a babakocsival, autóval, nem árt, ha egy kellően figyelemfelkeltő, színes, mintás babakocsi játékkal is felvértezzük magunkat. A baba fölé lógatva hosszú időre leköti a kicsi figyelmét.

Egy jó babakocsijátékkal kevésbé macerás a helyváltoztatás
A Fisher Price pandás tükröt a babakocsi árnyékolóján használtuk, amely leengedve egy remek nézelődési lehetőséget kínál a babának. A panda kezei és lábai színesek, az aljából pedig figyelemfelkeltő játékok lógnak: két színes falevél, illetve egy sárga méhecske. Mindkét gyermekem nagyon szereti nézegetni a pandát menet közben, általában megbűvölten tanulmányozzák, a szemüket nem veszik le róla.

Használd a baba fejlődése kalkulátorunkat, hogy nyomon tudd követni kisbabád fejlődését!

Saját (dupla) tapasztalataink alapján a Fisher Price tükrös termékeket (a pandásat és a majmosat is) abszolút csak ajánlani tudom a gyerekek fejlesztése és figyelmének lekötése szempontjából. Színes, feltűnő mintáival, gyűrögethető anyagával, a tükörrel rengeteg tanulmányozni és felfedezni valót ad a gyerekeknek.
Kapcsolódó cikkeink a gyermek fejlődése témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Hogyan őrizhetik meg a kismamák a bőr szépségét a várandósság alatt és után? (X)

A várandósság alatt gyakran előfordul, hogy a kötőszövet túlságosan megnyúlik (különösen a has, mellkas és a csípő tájékán), amely terhességi csíkok formájában láthatóvá válik.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék