Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egy anya vicces megoldása a bilizés egyik problémájára

Szerző: B.G.- babaszoba.hu

2019. január 21. | Frissítve: 2020. január 22.

Forrás: babaszoba.hu

Tudjuk, hogy a szobatisztaságra átállás nem egyszerű, rengeteg türelemre, időre és takarításra van szükség. Egy amerikai anya megoldotta a három alapvető probléma egyikét.

Így kerülhető el a bilizős baleset
Shona McLoughlin a Facebookon posztolta a képeit arról a megoldásról, hogyan oldja meg egy totyogós, éppen bilizős korszakában lévő kisgyerek mellett, hogy ne kelljen állandóan takarítania. A képeket a kislánya játszószobájának teljes padlófelületét borította be törlőkendővel. A fotók nagy sikert arattak a közösségi médiában.
"Csak ülök és várom, hogy pisilni kezdjen. Fogalmam sincs, hogy mit csinálok" - tette hozzá viccesen.
A kommentekből az derül ki, hogy más anyukák remekül szórakoztak Shona megoldásán.
A szakértők egyébként egyetértenek abban, hogy a gyerekek akkor fognak szobatisztává válni, ha annak eljön az ideje, az pedig, hogy ez kinél mikor történik meg, teljesen egyéni, minden gyerek esetében máskor jön el a nagy pillanat. Dr. Lisa Asta, a kaliforniai egyetem professzora a parents.com-nak elmondta, hogy csak azért mert egy szülő azt szeretné, hogy gyermeke már váljon szobatisztává, attól ő még nem biztos, hogy készen áll rá. "Ez egy természetes folyamat és nem lehet kényszeríteni."
Természetesen a türelem, az idő, a dicséret nagyon fontos a szülő részéről. Türelemre főleg akkor van nagy szükség, amikor az elkerülhetetlen baleset bekövetkezik: bepisil, a bili mellé pisil, nem ér oda idejében.
Kapcsolódó cikkeink szobatisztaság témában:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék