Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egészségliget 2011

Szerző: Babaszoba.hu

2011. május 29.

Forrás: Egészségliget

A Városliget június 5-6-án hatalmas, vidám, elvarázsolt orvosi rendelővé alakul. Az idei Egészségliget középpontjában a gyerekek egészsége áll.

Az Egészségliget az egészséges életmódhoz kapcsolódó számtalan rendezvénytől abban különbözik, hogy nemcsak hirdeti a helyes út választását, hanem konkrét segítséget ad. Az Egészségliget a szűrővizsgálatokat egy helyre viszi azért, hogy minél több embernek legyen lehetősége kellemes körülmények között minél többet megtudnia saját szervezetének egészséges vagy éppen attól eltérő állapotáról. Természetesen ez olyan program, ahol a gyerekek és a szülők is sokféle információt, szórakozási lehetőséget, játékot és szándékaink szerint egészségüket szolgáló termékeket találnak.
Kiemelt témák idén:

- egészségügyi mérések, szűrések, tanácsadások
- életmód, életvitel
- környezetvédelem
- energiatakarékosság
- szelektív hulladékgyűjtés
- szépségápolás
- sportolás
- alternatív gyógyítás
- reformétkezés
- baba-mama liget
- biztonság
- szabadidő
Az ingyenes szűrővizsgálatok mellett rengeteg játék és ajándék várja a családokat. Beszélgetéseket, előadásokat szerveznek fogászati, szemészeti témában. Megtudhatjuk, miért beteg olyan gyakran a gyerek, milyen, aki valóban hiperaktív, és mikor kell kivenni a mandulákat.

Mi is ott leszünk!
Keress minket a Kismama-Babaszoba sátornál. Ha szoptatási tanácsokra lenne szükséged, ha nem tudod, hogy használd a hordozókendőt, ha elakadtál a nevelésben, ha a család élete kicsit felborult, ha babát vársz és szeretnél erről beszélgetni, ott a helyed, várunk szeretettel!


A belépés díjtalan, a segítség garantált!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék