Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Caramel kislánya súlyos beteg

Szerző: Babaszoba.hu

2018. április 18.

Forrás: nlcafe.hu

Caramel és felesége Szilágyi Szilvi szomorú hírt közöltek kislányukról: Szofi leukémiás. A kislányt már meg is műtötték, a szülők bíznak abban, hogy felépül.

Caramel a családjával (fotó: Instagram)
Szomorú hírt jelentett be Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Szilvia az Instagramon: kislányuk, Szofi leukémiás.
A bejegyzés így szól:
"Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük, nem akarjuk titkolni. Szofit hétfőn, akut limfoid leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Azt hittem tudom mi a pokol, vagyis sejtettem, de a neheze még csak most jön. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan számunkra.
Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben. Kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül. Nem vagyunk egyedül, és a számtalan pozitív példa erőt ad. Reméljük, a mi példánk is erőt fog adni másoknak. Egyben nyomatékosan kérünk mindenkit; a rajongókat, a sajtót és ismerőseinket is, hogy ne keressenek. Se telefonon, sem írásban, sem pedig személyesen. Nem fogunk válaszolni, a kéretlen látogatókat pedig, bármilyen jó szándékkal is jönnének, el fogjuk utasítani.
Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat. Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. A férjem és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megértitek és tiszteletben tartjátok!"
A kislányt már meg is műtötték, egy úgy nevezett Port-katétert ültetnek be a mellkasi bőre alá. Ez egy gumi felsőrésszel ellátott fémkazetta, amely a kulcscsontnál egy vénába vezet, majd onnan a szívhez.
Az énekes és felesége nagyon bíznak abban, hogy kislányuk felépül. A gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható, most minden erejükkel Szofit segítik.
Szofi, Caramel kislánya és felesége, Szilvi a műtét előtt

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék