Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az az igazi egyenlőség, ha nem adják át a helyet egy szoptató anyának?

Szerző: Babaszoba.hu

2017. július 23.

Forrás: divany.hu

Byrony Esther egy angol kisvárosban vonatra szállt és mikor megszoptatta a gyerekét, nem volt senki, aki átadta volna neki az ülőhelyét. De egy bőröndnek azért jutott ülőhely.

Egy angol kisvárosban, Leigh-on-Sea-ben utazott vonaton Byrony Esther a 15 hónapos gyerekével. A vonat tele volt, így az anya állni kénszerült. Ez a helyzet akkor sem változott, amikor megszoptatta a gyerekét: egy árva lélek nem akadt, aki átadta volna a helyét.
Bryony megosztott egy fotót is a történtekről, amit azóta többen osztottak meg, mint ahány lakója van az angol kisvárosnak - írja a divany.hu a Daily Mail nyomán, aki azt is írják, hogy egy bőröndnek azért jutott ülőhely, de azt sem tette arrébb senki, sőt egy mozgássérültek számára fenntartott helyre egy biciklis heveredett le, de éppen neki sem tűnt fel a nő.

Nem adták át az ülőhelyet (fotó: Byrony Esther)

A nő szerint teljesen egyértelmű volt mindenkinek, hogy éppen szoptat, ennek ellenére nem állt föl senki, hogy átadja a helyét. Mondani sem kell, hogy a megosztott fotót sokan kommentálták és az együttérzés mellett - mint általában - most is voltak, akik szerint a jelenség 1, teljesen normális, mert ez az igazi egyenlőség, ugyan miért kéne átadni egy férfinak az ülőhelyét ha szoptató anyát lát, 2, gyorsan eljutottak a véleményezők oda is, hogy egyáltalán minek kell egy 15 hónapost még szoptatni.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Tejtartalmú bébiétel a babának?! (X)

A tejszármazékot tartalmazó bébiéteket, babadesszerteket bizalmatlanul fogadják a szülők. Természetesen laktózintolerancia vagy tehéntejfehérje-allergia esetén ezeket az ételeket kerülni kell.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék