Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az SMA-s Levente is elhagyhatja a szteroidot

Szerző: Babaszoba.hu

2020. január 22.

Forrás: babaszoba.hu

A kisfiú édesanyja Facebook-on számolt be a jó hírről.

Az SMA-s Levente is elhagyhatja a szteroidokat (Fotó: Facebook/Levente - SMA 2)
A múlt héten a Babaszoba.hu is megírta, hogy Zente véreredményei ismét tökéletesek, ma pedig jó hírek érkeztek a szintén SMA-s Leventéről is. A kisfiú édesanyja a Facebook-on tette közzé, hogy - ahogyan az lenni szokott szerdánként - ma sor került egy vérvételre, Levente véreredménye pedig tökéletes lett. Ez azt jelenti, hogy holnaptól elhagyhatja a szteroidot.
Posztjában az anyuka a következőt írta: "Ha szerda, akkor vérvétel. Tegnap nagyon későn aludt el Levi. Éjjel 1 órakor. Mindig ez van, ha vérvételre megyünk, biztos érzi... Négyszer szúrták, mire vért tudtak tőle venni, együtt izzadtunk a doktor nénivel. Levi így is egy hős volt, mint mindig. De a legfontosabb, hogy Levi véreredménye tökéletes, holnaptól elhagyhatjuk a szteroidot. A feladatunk most erősödni, és elérni a célokat, hogy egyszer Levi is labdába tudjon rúgni."
Levente volt az országban a második SMA-beteg, aki megkapta a 700 milliós kezelést, nem sokkal Zente után. Akárcsak a másik kisfiú, Levente is egy széleskörű adakozás után juthatott hozzá ehhez a nagyon drága génterápiához.
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék