Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Anyatrükk: kartonanyával a szeparációs szorongás ellen

Szerző: Babaszoba.hu

2019. december 19. | Frissítve: 2021. november 18.

Forrás: babaszoba.hu

Egy japán anya feltalálta az anyákat megmentő trükköt szeparációs szorongás esetére.

Sok szülő szembesül azzal, hogy a szeparációs szorongás időszakában még a mosdóba sem tud elmenni egyedül, mert kitör a dráma. Még akkor sem feltétlenül tud az anya elszakadni néhány percre, ha az apa vagy más segítő a közelben van.
Anyatrükk: kartonanyával a szeparációs szorongás ellen (fotó: Twitter)
Egy japán édesanya, Fuki Sato, kitalált egy zseniális trükköt a problémára: kivágta saját magát kartonból - írja a parents.com.
Sato férje pedig nemrégiben bemutatta a tippet és egy videót a Twitteren, ahol nagyot futott a bejegyzés. Az apa azt írja, hogy a gyermekük azonnal sírni kezd, ha az anya kimegy a szobából. A kartonból kivágott anya azonban képes egészen 20 percig pótolni az igazi anyát.
Az anya azt mondta, hogy támadt egy ötlete, mi lenne, ha életnagyságú kartonanyával helyettesítené magát. Valójában két kartonanyát is készített, az egyik ül, a másik áll.
(fotó: Twitter)
A parents.com cikke siet leszögezni, hogy természetesen soha nem tanácsos felügyelet nélkül magára hagyni a kicsit, de olyan esetekben, amikor egy másik felnőtt is jelen van zseniális ötletnek tűnik helyettesíteni magunkat egy karton hasonmással.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék