Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ajándékok ovisoknakMit kapjon karácsonyra? (3-6 évesek)

Szerző: Sződy Judit

2012. december 17.

Forrás: HáziPatika.com

Végre olyan játékok közül is válogathatsz, amelyekkel te is szívesen játszanál. Segítünk megkeresni a legjobbakat!Ugye te is szerettél kiskorodban kuckózni, vagy bunkizni, vagy sátorozni. Lehet, hogy a te szüleid nem örültek túlzottan a kuckózással járó rendetlenségnek. Ám most itt a lehetőség. Könnyen kinyitható, összecsukható iglu, hosszú kúszóalagúttal. Talán téged is beengednek!

Ki emlékszik jobban?

A memória az a játéktípus, amelyben a gyerekek iskolás korukig biztosan verhetetlenek. Eddig az időszakig ugyanis nagyon erős a képi emlékezetük, míg mi már inkább szavakat vagy szabályokat próbálunk memorizálni. A Bogyó és Babóca memóriajáték segítségével többféleképpen próbára tehetitek emlékezőtehetségeteket. Egyik könnyebb, másik izgalmasabb, harmadik mókásabb. Nektek melyik fog tetszeni?


Mit vegyen föl a maci?

A pici kezek cserélgethetik a mackók "alkatrészeit", miközben megtanulhatja a színeket, a ruhadarabokat, kitalálhatja, mi a fiús, mi a lányos, megtanulhatja, milyen sorrendben vesszük fel a ruháinkat. És közben ügyesedik a keze, hiszen pontosan be kell illeszteni a darabkákat a formába. A pici puzzle-t bárhova magatokkal vihetitek, így sem utazás közben, sem az orvosi váróban nem kell unatkoznotok.

Énekelj neki!

Valamikor réges-régen, amikor még nem volt CD lejátszó sem számítógép, a gyerekek maguk találtak ki maguknak dalokat és játékokat. Ezek a dalok és játékok évszázadokon át alakultak, megmaradtak, és - bár sokszor nem teljesen érthető a mai fül számára a szövegük - a kicsik ma is roppantul élvezik őket. Itt a lehetőség, hogy a kicsivel az öledben hallgasd, megtanuld ezeket, és ha összejön pár gyerek, ti is jókat játsszatok! Érdemes barangolni az igyteddra.hu oldalon, és megrendelni a népdalos könyvet, hogy odaérjen a fa alá!

Építkezzetek!

Végre eljuthatnak odáig az apukák, hogy megvásárolják a gyereküknek azt, amire mindig is vágytak. És a gyerkőc is odalesz érte! Itt az elemes, távirányítós toronydaru, fordítható gémmel, és emelhető-ereszthető rakománnyal. Kezdődjön az építkezés!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék