Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A változás küszöbén - Ritka megható pillanatot kapott el egy fotós

Szerző: Babaszoba.hu

2016. december 15. | Frissítve: 2021. május 12.

Forrás: babaszoba.hu

Vírusként terjed az a kép, ahogyan az éppen szülés előtt álló nő magához öleli nagyobbik gyermekét. Vitathatatlanul különleges pillanat. Nézd csak!

Fotó: Facebook

Csodálatos pillanatot tudott megörökíteni egy fotós, körülbelül az utolsó percet láthatjuk, amikor még csak ketten vannak a képen... Vagy az édesanya pocakjában lévő csöppséget már most számoljuk bele?
Ha legalább két gyermeked van, valószínű, hogy nálad is megvolt az a pillanat, amikor úgy néztél rá az idősebbre, hogy tudtad, amikor legközelebb látod, már nem csak ő lesz. Egy portlandi fotós körülbelül hasonló pillanatot kapott el, amikor megörökítette, ahogy egy anya magához szorítja a lányát szülés előtt. "Tiszta érzelem. Az utolsó ölelés anyának úgy, hogy a pocakban lévő kistesón 'ült'" - írja a fotós a képhez.
Megható és szívszorító a kép, ami mindenkinek mást mond. Egyszerre van benne a változás, az új, valamint az elmúlás is. Hiszen sok minden megváltozik a kistesó érkezésével, amiről eddig csak beszélgettek, találgatták, milyen is lesz, most itt van, megérkezik, valósággá válik.
És ezzel együtt lezárul egy szakasz is, bővül a család, megoszlik a figyelem, és már nem csak te vagy és az elsőszülötted.
(via)

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék