Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A kétéves kislány kedvenc alvósbabája egy zombi

Szerző: Babaszoba.hu

2021. július 29.

Forrás: babaszoba.hu

A kétéves kislány mindenhová magával viszi kedvenc babáját, egy rémisztő zombit.

Nagy siker a neten az a TikTok-videó, melyben a kis Parker Eckstein látható a babájával, Dollyval, aki történetesen egy zombi. A kislány anyukája, Kourtni a Today.comnak elmondta, hogy Parker azonnal beleszeretett a babába, amikor meglátták a bevásárlóközpontban.
"Megfordultam, és Parker ott állt ezzel a hátborzongató babával. Onnantól nem akarta kiadni a kezéből" - mesélte az anyuka, aki úgy volt vele, megveszi a lányának a zombibabát, egy nap múlva úgysem kell már neki.
Tévedett. Parker és Dolly azóta elválaszthatatlanok.
"Parker szereti a Disney hercegnő babáit, de azokat sehová nem viszi magával. Dolly nélkül viszont nem lép ki az ajtón" - mondja Kourtni.
A kislány azóta kapott egy újabb rémbabát, akit Sissynek nevezett el. Kourtni szerint lánya egyáltalán nem fél a két babától, és úgy gondolja, hogy gyermeke szeretete a rémbabák iránt épp azt mutatják, hogy az emberek nem gyűlöletre születtek, azt legfeljebb csak tanulják.
A gyerekek amúgy már régóta nyitottak a megszokottól eltérő babákra, erre figyelt fel a Mattel, a Barbie gyártója, ami piacra dobta a kerekesszékes, illetve az eltávolítható lábprotézissel gyártott Barbie-t.  A Fashionista babák között pedig van alacsony, magas, molett, sötétebb bőrű és göndör hajú is.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék