Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A covidos szülők nem érezték a füstszagot, a kétéves gyerekük ébresztette fel őket, hogy tűz van

Szerző: Babaszoba.hu

2022. január 31.

Forrás: Telex.hu

Egy kétéves kisfiú mentette meg a családja életét, amikor felébresztette őket, hogy ég a ház. A füstjelző elromlott, a szülők a covid miatt nem éreztek szagokat.

Nathan és Kayla Dahl a gyerekeikkel (fotó: washingtonpost.com)
A texasi kétéves kisfiú, Brandon Dahl azzal ébresztette fel a szüleit, hogy ég a házuk. Beszélni még nem nagyon tud, úgyhogy annyit mondott a szülőknek, hogy "Mama, forró", miközben rángatta az anyja lábát. Az anya, Kayla Dahl azt hitte, hogy a gyereknek melege van, és azt kéri, hogy a pizsamáját vegyék le róla, de gyorsan rájött, hogy nem erről van szó, hanem arról, hogy lángol a házuk - írja a Telex.
A szülők koronavírusosak voltak, ezért nem éreztek szagokat, a füstjelző pedig elromlott. Az ötgyermekes család perceken belül elhagyta a házat, de az épület teljesen leégett. Az apa önkéntes tűzoltó, úgyhogy a család gyakorolta a tűzriadókat, talán ennek is köszönhetően gyorsan el tudták hagyni mind a heten a házat.
Az anya azt mondta a Washington Postnak, hogy a gyerek még nem érti, milyen jó dolgot tett, de már érzékeli a figyelmet: amikor felismerik őt az utcán a hírekből, akkor idegen emberek rázzák meg a kezét, és mondják neki, hogy egy hős.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék