Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A Szervmanók titokzatos világa

Szerző: Babaszoba.hu

2014. március 28.

Forrás: babaszoba.hu

A Szervmanók című könyvecskében meseszerű történeteken keresztül ismerhetjük meg a testünket, annak működését, egy kicsit másképp, mint ahogy eddig tanultuk, vagy gondoltuk.

A Szervmanók egy boldog, vidám család, akik fontos feladatokat látnak el a testünkben, hogy mi egészségesen élhessünk. Mindannyian érdekes személyiségek. Megtudhatjuk többek között, hogy mi a beceneve Agy Antalnak, mitől szikrázik Szív Emma, vagy miért sürög annyit Cuki Cili. Ha minden jól megy körülöttük, akkor Mi is vidámak, egészségesek vagyunk.
De van úgy, hogy a Szervmanók napja sem tökéletes. Ilyenkor legyengülnek, elfáradnak. Viszont a könyvből kiderül, hogyan tudunk nekik segíteni, ha épp nincsenek jó passzban. A Szervmanók azt is megmutatják Nekünk, hol élnek a testünkben, és olyan érdekességekre is fény derül, hogy melyik a kedvenc állatuk, vagy mi a kedvenc ételük.Miután a Szervmanók mesés formában, játékosan, szinte észrevétlenül tanítják meg nekünk, hogyan vegyük kézbe a saját egészségünket, garantáltan más szemmel fogunk magunkra tekinteni! Ezt az akvarellel egyedileg illusztrált mesekönyvet óvodáskorúaknak és kisiskolásoknak ajánljuk elsősorban, de a kisebb és nagyobb testvérek és a szülők is élvezettel nézegethetik, olvasgathatják.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék