Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A CSOK-kal ez a legnagyobb gondja a családoknak

Szerző: Babaszoba.hu

2018. november 15.

Forrás: HVG.hu

Sok család nem tudja hogyan vehetné fel a CSOK-ot, mert nem tudják előteremteni a szükséges önerőt. Eddig sokan a lakástakarékpénztárakon keresztül spórolták össze a pénzt.

A CSOK-kal ez a legnagyobb gondja a családoknak
Önerő hiányában nem tudják felvenni a családok a CSOK-ot, sok család nem tudja előteremteni az önerőhöz szükséges pár millió forintot.
Az RTLk Házon kívül c. műsora járt utána a témának, a riportból kiderül, hogy egy két szülős, kétkeresős, egygyermekes család úgy tudta megoldani az önálló lakhatást, hogy az osztrák határ mellé költöztek, az Ausztriában megkeresett jövedelemből fizetik a magyar albérletet. Az egyedülálló, jól kereső kétgyermekes anya havonta 200 ezer forintot fizet ki albérletre, így esélye sincs arra, hogy összegyűjtse az önerőt, ami a CSOK felvételéhez kéne.
A Házon kívül riportjából az is kiderül, hogy a magyar kormány 1 miliárd forint vissza nem térítendő támogatást adott a vajdasági fiatalok lakhatásának támogatására.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Tejtartalmú bébiétel a babának?! (X)

A tejszármazékot tartalmazó bébiéteket, babadesszerteket bizalmatlanul fogadják a szülők. Természetesen laktózintolerancia vagy tehéntejfehérje-allergia esetén ezeket az ételeket kerülni kell.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék