Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

5 webáruház, ha a kicsiknek vennél valami ötleteset

Szerző: Nagy Réka

2012. április 2.

Forrás: babaszoba.hu

Közeleg a húsvét, mindenhol az nyúl az úr. S bár szerencsére nem akkora a marketingtámadás, mint advent tájékén, azért van pár tippünk, hogy a fotelból, hátradőlve honnan szerezhetnél be pár ötletes ajándékot az internetről.

Összegyűjtöttük a kedvenc webáruházainkat!

Vagány és egyedi


Barátnődnek épp most született babája, és mennél látogatóba? Összegyűlik a nagycsalád, és nem tudod, hol találhatnál egy kis helyes ruhadarabot az unokahúgodnak, akinek gyakorlatilag mindene megvan? Nézz körül a Lucky Vampire Gang oldalán, és biztos találsz valami vagány és egyedi cuccot, ami nem fog "szembejönni" a gyerekkel a játszón... A mi kedvencünk most ez a vidám nyulas body a húsvéti kollekcióból:

Játék, játék, játék


Amíg kedvünkre "dekorálhatjuk" csemetéinket, környezetünk és a magunk szórakoztatásunkra jó ajándék lehet a ruha, de később jobban örülnek a gyerekeink, ha ők maguk is szórakozhatnak. Tehát játék, játék, játék. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen és mennyiért. Kedvenc webáruházunkban minden korosztálynak találhatsz minőségi játékokat, jó árfekvésben. És a legjobb hírünk, hogy a Játéknetet már a babaszoba.hu oldalán is elérheted!


Könyv, könyv, könyv


A Pagony Kiadó már rég a legigényesebb gyerekkönyveket kínálja a magyar gyerekkönyvpiacon. Webáruházukban böngészve egészen biztos, hogy minőségi ajándékot találhatunk kicsiknek és nagyoknak! Óvodásoknak aktuális kedvencünk most a Maszat-sorozat legújabb része: Maszat a vonaton

Legó minden mennyiségben


A legóval szintén nem lehet nagyot tévedni. Reszketve várom a pillanatot, hogy a lányom felfedezi-e magának ezt a játékot. Úgy érzem, hosszú délutánokat tudnánk együtt építeni, belefeledkezve az apró kockákba.Mi a Kockamániát szeretjük!

Varázslatos ötletek


Ha picit másra vágytok, érdemes átböngészni a varázserdő.hu oldalt, mert csodás kis kincsekre lehet találni. Ötletes szendvicsformák, vicces evőeszközök, gyerekszoba-dekorációk. Aktuális kedvencünk most ez a vidám zsírkrétakészlet!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék