Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3 ünnepváró program kicsiknek

2012. november 30.

Forrás: babaszoba.hu

Lassan elkezdődik az adventi időszak, elkezdhetünk a kicsikkel is hangolódni az ünnepre. Három hangulatos programot ajánlunk!

Hol vagy Mikulás?

Figurina Animációs Kisszínpad
Siklósi Gábor - író, rendező, színész
Fers Klára - színész
Ebben a történetben egy konyhában járunk (igazi asztallal, ablakkal, polccal, hűtőszekrénnyel, vasalódeszkával és sok apró konyhai tárggyal. Ide várjuk a Mikulást, de két ottfelejtett játékbaba merő jó szándékkal kölcsönveszi kisgazdájuk ablakba kitett kiscsizmáját. Mivel az "igazi" Mikulás nem találja a kiscsizmákat, így nem tesz ajándékot. El kell hát indulnia a kis rongybabának, hogy megkeresse a Mikulást. Útja során sokakkal találkozik, sokféle "Mikulást" próbálnak rásózni, de mind hamisnak bizonyul. (Természetesen minden szereplő a konyha egy-egy tárgya, akinek mi csak a hangját kölcsönözzük. A darab végét nem szeretném elárulni, csak annyit, hogy igyekeztünk olyan "megoldást" találni, ami a kicsi "mikulás-hívő" gyerekek számára is és a nagyobb, már a dolgok mögé is látó gyereke, illetve felnőttek számára is elfogadható.
www.figurina.hu
Korhatár: 3-99

Szabad-e bejönni ide Betlehemmel? - a Kaláka karácsonyi koncertje

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Becze Gábor, Gryllus Dániel, Major Gábor, Radványi Balázs
Mikor a betlehemesek karácsonykor házról-házra járnak, üdvözlő versük végén ezt kérdezik: Szabad-e bejönni ide betlehemmel? A Kaláka együttes karácsonyi hangversenyének kerete ez a betlehemes játék. A műsorban elhangzanak magyar és más nemzetiségű karácsonyi népdalok, régi egyházi énekek, karácsonyi versekre írott Kaláka dalok.
Jegyárak: elővételben 1000 Ft, az előadás napján: 1400 Ft

2012. december 2. 11:00 http://www.korosi.org/
Korhatár: 0-99

Télapóváró dalok Gryllus Vilmostól

Dalok: Gryllus Vilmos
Versek: Gryllus Vilmos és Döbrentey Ildikó
Közreműködik Sárközy Gergely és Gryllus Dániel
Énekelnek a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános iskola tanulói és Román Balázs momkult.hu

Hozzászólások

A kórházi lét olyan, mint egy lassított felvétel

Sosem jön jókor, sosem vagy rá teljesen felkészülve. Gyerekkel kórházba kerülni mindig óriási kihívás, az anyai szív meghasadásával kombinálva. Nehéz napok ezek, amit egyszerűen túl kell élni a gyógyulás érdekében.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék