Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3 szuper program családoknak

Szerző: Babaszoba.hu

2012. november 23.

Forrás: babaszoba.hu

Igazi cirkuszi kavalkád, Palya Bea koncert, Cifra Palota és Csokikoncert is várja a kicsiket és nagyokat a hétvégi programdömpingben!

Csokikoncert

Brassimum Fúvósegyüttes - az Operaház Zenekarának hangszeres zenészei
Prokofjev: Péter és farkas című művét játsszák. Mesélő: Lukácsházi Győző.
Lehet-e elég korán kezdeni a koncertre járást? Vajon tudják-e a gyerekek, hogy milyen hangja van a brácsának? Egyáltalán tudják-e, hogy mi az a brácsa? A Csokikoncerteken minden klasszikus zenei kérdésre választ kapnak az apróságok!
2012. november 25. 10:00
Korhatár: 4-12
Bővebb információért katt!


Palya Bea- koncert

Az Artisjus-díjjal jutalmazott Palya Bea kisgyerekkora óta táncol és énekel. Bea hangjának természetessége az, ami legelőször megragadja a hallgatót, az a közvetlen báj, ami talán a népdaléneklés sajátja. Az a kifinomult, mégis mesterkéletlen tisztaság, amely segít, hogy a legőszintébb módon, egyszerűen, mégis csodálatos árnyalatokkal gazdagon kelthesse életre a dalokat, tudatos művészi átéléssel és odaadással, humorral és bölcsességgel. Az újdonsült kismama koncertjét az Aréna Plázában nézhetjük meg.
2012. november 24. 12:30Cifra Palota - Interaktív programok tanulni vágyó gyermekeknek és felnőtteknek

A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a program heti témájához és a Müpa más előadásaihoz. Havonta egy alkalommal Hetedhét ország címen egy-egy vidéki vagy határon túli város mutatkozik be.
Korhatár: 0-99
Bővebb információért katt!
2012. november 25. 10:00

Irány a cirkusz!

A Fővárosi Nagycirkusz Cirkuszi kavalkád című új, sodró lendületű műsora emlékezetes szórakozást ígér. Igazi világsztárokat és a megújuló magyar cirkuszművészet fiatal tehetségeit láthatnak a cirkuszbarátok. 2012. november 24. 15:00 Bővebb információért, további előadásokért katt!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék