Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3 őszi újdonság

Szerző: Nagy Réka

2012. október 1.

Forrás: babaszoba.hu

Széthajtogatható garázs, vidám színes fejpárna hosszú utazásokhoz és gyönyörű falimatricák! Ebben a hónapban ezeket ajánljuk!

G

arázs a táskában

Ugye ismerős, amikor mondjuk a ügyintézés közbeni várakozásnál már nincs semmilyen ötletünk, hogy lekössük a kicsiket? A táskánk titkos rekeszei is kimerültek, nincs több izgalom. Jól jöhet egy ilyen összecsomagolható kis "zsebgarázs", amellyel bárhol, bármikor mini-játszósarkat tudunk keríteni, mielőtt legkisebb szemünk fénye lebontja a bank váróját.
bogarkrea.blogspot.hu


Vidám fejtámasztó

Vidéken laknak a nagyik és sokat utaztok autóval? A fejtámasztó nyakpánt nem újdonság, de ha egy ilyen vidám színes, pihe-puha darabot választunk a kicsik is jobban megbarátkoznak vele és egészen biztosan kényelmesebben utazhatnak.
http://www.facebook.com/decorfactory


Bájos falimatricák

Egy falimatricával könnyedén feldobhatunk nagyobb felületeket és elég egy picike, bájos ötlet, hogy egy szobának kedves hangulatot alakítsunk ki. Megyeri Annamária rajzai franciásan könnyedek és bájosak, biztos, hogy minden gyerekszobát egyedivé tudnak varázsolni!
http://www.facebook.com/rosehipdesign


Címkék:

játékok

Hozzászólások

A kórházi lét olyan, mint egy lassított felvétel

Sosem jön jókor, sosem vagy rá teljesen felkészülve. Gyerekkel kórházba kerülni mindig óriási kihívás, az anyai szív meghasadásával kombinálva. Nehéz napok ezek, amit egyszerűen túl kell élni a gyógyulás érdekében.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék