Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3 + 1 szuper kütyü utazáshoz

Szerző: Nagy Réka

2011. július 6.

Forrás: babaszoba.hu

Kocsival, busszal, vonattal - akárhogy, de kisgyerekkel utazni mindenképpen kihívás. Összegyűjtöttünk néhány praktikus vagy éppen helyes tárgyat, melyek könnyebbé tehetik az utazást.


Gondolom, az mindenkinek megvan, amikor apuka nagy műgonddal beállítja a micimackós autós napvédőt, majd egy éles kanyar után az éppen húsz perce elszenderedett utódunk telibe kapja a szemébe tűző napsugarakat. Ezt a kis malőrt előzi meg a legújabb napvédő, amely már ránézésre sem viccel. Beborítja az egész ablakot, kiküszöbölve így valamennyi hibalehetőséget. Kattints a képre!Nagy meglepetéssel fogadtam az utazóágyak új generációját, most ráadásul akciósan juthatunk hozzá. A besorolása alapján kétéves korig ajánlják, de innen távolról egy kicsit szkeptikus vagyok. Mi van, ha feláll benne a gyerek? Elég stabil-e? Rendesen meg tud-e benne fordulni? Azt gondolom, ezekre a kérdésekre biztosan igen a válasz, de nagyon szívesen kipróbálnám, mert könnyű és helytakarékos. És ráadásul még szép is. Kattints a képre!El tudom képzelni, hogy két turbófokozatra kapcsolt kiskorúval mekkora kéjhömpöly lehet a reptéri becsekkolás, a buszra várakozás. Állítólag a legújabb, többfunkciós "Trunki" bőröndök képesek orvosolni a problémát. A helyes, katicát, tigrist, méhecskét formázó bőröndöket elnézve még akár el is tudom hinni, hogy kismotor híján ezekkel rodeóznak a gyerekek a várakozás nehéz perceiben. Aztán, ha elég volt a rodeózásból, kinyithatja a koffert, és kikereshet belőle valami jó kis játékot. Ha pedig elfáradt a gyerkőc, még húzhatod is magad után, miközben ő rajta ül. Szuper! Kattints a képre!
Egy jó kis autós rendszerezőre már régóta fáj a fogam, csak eddig még nem volt aktuális. A kinézett darabhoz sajnos itthon nem lehet hozzájutni, pedig elképesztően helyes figurák díszítik, összecsukva pedig csak egy diszkrét, szürke tatyó. Kattints a képre!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék