Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3+1 családi program hétvégére

Szerző: Nagy Réka

2012. szeptember 28.

Forrás: babaszoba.hu

Erre a hétvégére még igazán jó időt ígérnek, használjuk ki! Három izgalmas programot ajánlunk az egész családnak.

Sárkányeregetés Zebegényben

Szeptember 28. és 30. között lesz a Zebegényi Sárkányfesztivál, csakúgy, mint tavaly, párhuzamosan az V. Zebegényi Tökfesztivállal. A tökéletes szeptember végi családi hétvége eltöltéséhez tehát nem kell mást tenni, mint Zebegénybe látogatni. A Sárkányfesztivál helyszínére eljuthatunk Sárkánybusz-járattal - de akár autóval vagy gyalogosan is. A helyszínre megérkezve egyedülálló panorámával a hátunk mögött, igazi szakértők segítségével sajátíthatjuk el a papírsárkány-készítés és -röptetés hasznos praktikáit, korra-nemre való tekintet nélkül, majd ha ezzel megvolnánk, ügyességi vetélkedőkön próbálhatjuk ki a sárkányainkat és frissen megszerzett szaktudásunkat.
sarkanyfesztival.co.cc
www.facebook.com/Sarkanyfesztival


Kanga családi nap a Zsolnay Kulturális Negyedben

A Kanga Egyesület egész napos kényeztető programokkal várja a kisgyermekes családokat és mindazokat, akik szülői örömök elé néznek. Lesz Szalóki Ági-koncert, szüreti gyermekkoncert és táncház, borkóstoló, elkészíthetitek saját autótokat (önfeledt szórakozás apukáknak és gyerekeknek), lesznek bemutató jógaórák és sok-sok játék!Belépőjegy: 1000 Ft, gyermekeknek ingyenes
A teljes programért kattints ide!


MUS-E - kreatív művészeti foglakozás

A MUS-E (Musique-Europe) mintaprogram a neves hegedűművész és humanista gondolkodó, Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1993-ban indult útjára az Európai Unió égisze alatt. A művészeti-nevelési program lényege, hogy a gyermekek a művészek révén olyan impulzusokat kapnak, amelyek érzékennyé teszik őket a külső világ különféle jelenségeinek befogadására, értelmezésére és újraértelmezésére, továbbgondolására. A programban részt vevő hivatásos művészek különböző művészeti ágak - zene, tánc- és színházművészet, képzőművészet - képviselői. A MUS-E foglalkozásokon vezetésükkel e művészeti ágak találkoznak zenéhez kapcsolódó kreatív tevékenységben. A programon iskoláskorú gyerekek vehetnek részt szüleikkel.
Korosztály: 7-12 év
Rendező: Művészetek Palotája
2012. szeptember 29. 16.00-17.30
Bővebb információért katt!

Gesztenyenap a MOM Kulturális Központban

Vasárnap MOM Kulturális Központban lesz Halász Judit-koncert, drámajátékok, táncbemutatók. Érdemes ellátogatni, egész napos szórakozás az egész családnak!
A rendezvény ingyenes, a teljes programért katt!Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék