Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3+1 családi program hétvégére

Szerző: Nagy Réka

2012. szeptember 28.

Forrás: babaszoba.hu

Erre a hétvégére még igazán jó időt ígérnek, használjuk ki! Három izgalmas programot ajánlunk az egész családnak.

Sárkányeregetés Zebegényben

Szeptember 28. és 30. között lesz a Zebegényi Sárkányfesztivál, csakúgy, mint tavaly, párhuzamosan az V. Zebegényi Tökfesztivállal. A tökéletes szeptember végi családi hétvége eltöltéséhez tehát nem kell mást tenni, mint Zebegénybe látogatni. A Sárkányfesztivál helyszínére eljuthatunk Sárkánybusz-járattal - de akár autóval vagy gyalogosan is. A helyszínre megérkezve egyedülálló panorámával a hátunk mögött, igazi szakértők segítségével sajátíthatjuk el a papírsárkány-készítés és -röptetés hasznos praktikáit, korra-nemre való tekintet nélkül, majd ha ezzel megvolnánk, ügyességi vetélkedőkön próbálhatjuk ki a sárkányainkat és frissen megszerzett szaktudásunkat.
sarkanyfesztival.co.cc
www.facebook.com/Sarkanyfesztival


Kanga családi nap a Zsolnay Kulturális Negyedben

A Kanga Egyesület egész napos kényeztető programokkal várja a kisgyermekes családokat és mindazokat, akik szülői örömök elé néznek. Lesz Szalóki Ági-koncert, szüreti gyermekkoncert és táncház, borkóstoló, elkészíthetitek saját autótokat (önfeledt szórakozás apukáknak és gyerekeknek), lesznek bemutató jógaórák és sok-sok játék!Belépőjegy: 1000 Ft, gyermekeknek ingyenes
A teljes programért kattints ide!


MUS-E - kreatív művészeti foglakozás

A MUS-E (Musique-Europe) mintaprogram a neves hegedűművész és humanista gondolkodó, Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1993-ban indult útjára az Európai Unió égisze alatt. A művészeti-nevelési program lényege, hogy a gyermekek a művészek révén olyan impulzusokat kapnak, amelyek érzékennyé teszik őket a külső világ különféle jelenségeinek befogadására, értelmezésére és újraértelmezésére, továbbgondolására. A programban részt vevő hivatásos művészek különböző művészeti ágak - zene, tánc- és színházművészet, képzőművészet - képviselői. A MUS-E foglalkozásokon vezetésükkel e művészeti ágak találkoznak zenéhez kapcsolódó kreatív tevékenységben. A programon iskoláskorú gyerekek vehetnek részt szüleikkel.
Korosztály: 7-12 év
Rendező: Művészetek Palotája
2012. szeptember 29. 16.00-17.30
Bővebb információért katt!

Gesztenyenap a MOM Kulturális Központban

Vasárnap MOM Kulturális Központban lesz Halász Judit-koncert, drámajátékok, táncbemutatók. Érdemes ellátogatni, egész napos szórakozás az egész családnak!
A rendezvény ingyenes, a teljes programért katt!


Hozzászólások

A kórházi lét olyan, mint egy lassított felvétel

Sosem jön jókor, sosem vagy rá teljesen felkészülve. Gyerekkel kórházba kerülni mindig óriási kihívás, az anyai szív meghasadásával kombinálva. Nehéz napok ezek, amit egyszerűen túl kell élni a gyógyulás érdekében.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék