Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

20 dolog, amit csak a lányos anyukák érthetnek

Szerző: Babaszoba.hu

2017. január 21. | Frissítve: 2019. szeptember 27.

Forrás: babaszoba.hu

Csillámok, tüllszoknyák és tündérek. A kishercegnők szülei jól ismerik a valóságnak ezen formáját, és bár egyre több kislányt érdekel a foci, vannak bizony olyan pontok, amik minden lányos szülőnél ugyanazok.

20 dolog, amit csak a lányos anyukák érthetnek


A parents.com a Facebookon kérdezte rajongóit, hogy nekik mit is jelent kislányt nevelni, a válaszok pedig magukért beszélnek. Lányos anyukák, nem vagytok egyedül!
Három fiam van és egy lányom, de soha egyetlen egy fiú sem tette csípőre a kezét és kiáltotta el magát, hogy ő a főnök. Bezzeg a lányom! - Stacie.
Nehogy vegyél csillámot! - Dee.
A leghevesebb hollywoodi dívánál is hektikusabb néha, de ugyanennyire hevesen tudnak szeretni is - Jaymi.
Mindkét lányom nagyon óvatos, ebben nagyon is eltérnek a fiamtól, ha mondjuk rollerről, vagy biciklizésről van szó. Amíg nem érzik magukat biztonságban, nagyon óvatosak, ellentétben a fiammal, aki inkább fejest ugrik a kalandba és abból tanul, ha elesik. - Natalie.
A babák, plüss állatkák nem csak úgy néznek ki mintha, nem, ők VALÓDIAK. Így persze ennek megfelelően is kell bánni velük. - Jill.
Nem gondoltam volna, hogy a hároméves kislányomra rá kell majd szólnom, hogy viselkedjen. Azt hittem ez sokkal később jön majd elő. - Melissa.
Két kislányt nevelni azt jelenti, hogy a hűtőnk tele van szivárványos rajzokkal, a mindennapos tevékenységek tele vannak spontán dalolászással és táncikálással és az egész család - beleértve a férjemet is - kívülről fújja az összes Én kicsi pónim karakter nevét. Az érzelmeiket a tizedik hatványon fejezik ki, az egyik pillanatban még dacosak, vagy sértődöttek, a másikban pedig a semmiből érkező "mindennél jobban szeretlek" ölelést kapok tőlük. - Carrie.
Nem is gondolnád mennyi mindent felfedezel saját magadról, úgy, hogy van egy mini éned. - Holly.
Nem minden kislány rózsaszín imádó, tüllszoknyás tünemény, engedjük, hogy önmaguk legyenek! - Heather.
Egy dolgot biztosan tudok...ismerned kell színeket.... és soha nem szabad összekeverni a lilát, violát, mályvát, vagy a levendulát. - Deepti.
Imádnak táncolni, forogni és énekelni, néha zene nélkül is. - Laura.
A férjem és a kislányom közötti kapocs: ha látom őket beszélni, együtt játszani, egyszerűen elolvadok. Olyan kapocs van köztük, ami idővel csak még szorosabb lesz. Olyan jó látni, hogy mennyi minden vár még rájuk. - Jennifer.
Gyakran hallod a klasszikus "Milyen cuki, lesz majd baj, ha felnő!" mondatot. - Olivia.
Igenis nagy dolog, hogy melyik naciját veszi fel. És nem is hagyja, hogy más mondja meg, melyiket. - Nessa.
A türelem erény. Különösen ha akaratosak a lányaid. - Temecia.
Megtanultam, hogy habár a kislányomat egy törékeny apróságnak tartom, akit meg kell óvnom a világ durvaságától, meglehetősen erős és magabiztos. - Heather.
A lányok mindenben sokkal hevesebbek. - Nicole.
Elképesztő mennyire drámaiak tudnak néha leni. Minden annyira nagy dolog tud lenni, attól kezdve, hogy mit vegyenek fel reggel odáig, hogy hogy nézett rá a nővére. Nehezen úszunk meg egy napot könnyek nélkül (vagy ők, vagy én). Ugyanakkor leírhatatlanul gondoskodók és édesek. - Erin.
Úgy érzem, én vagyok az első tanáruk és példaképük. Nem ronthatom el! - Sharita.
Annyi sikítozás van a házban, mintha folyamatosan egy Justin Bieber koncerten lennénk. - Jessica.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék