Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Vége az aggódásnak: itt a Gyermekbetegségek A-Z-ig!Mindenre kiterjedő orvosi kisokossal jelentkezett a Kismama magazin

Szerző: Babaszoba.hu

2016. október 18.

Forrás: Red Lemon Média

Mi a teendő háromnapos láz esetén, mi az a koszmó, mire utalnak a picin megjelenő rejtélyes kiütések, hogyan előzhető meg az afta?

Vége az örök aggódásnak; itt a Gyermekbetegségek A-Z-ig!

A Kismama magazin legkisebbeket érintő, összesen 80 betegséget és tünetet taglaló, szakértők által összeállított kisokosa, a Gyermekbetegségek A-Z-ig a baba születésétől hároméves koráig segíti a szülőket a legnehezebb pillanatok átvészelésében.
Bizonyára minden kisgyermekes szülő átélte már azt a helyzetet, amikor a csemetéjén begyógyulhatatlannak tűnő sebek éktelenkedtek, mindenütt fájt neki, vagy éppen annyira görcsölt a hasa, hogy hirtelen azt se tudta, hova kapjon ijedtében, berohanjon-e vele az ügyeltre, adjon-e neki valami gyógyszert, vagy se. Ráadásul ilyenkor ijedtünkben hajlamosak vagyunk az interneten fellelhető, nem mindig megfelelő és helytálló tanácsokhoz fordulni megoldásért. A Central Médiacsoport Zrt. egyik vezető kiadványa, a Kismama magazin különszáma, a Gyermekbetegségek A-Z-ig éppen azért készült, hogy a rázós helyzetekben ne maradjunk többé kétségek között.
"Ha akkor lett volna otthon egy ilyen magazin, sok idegeskedéstől megkímélhettem volna magam, nem beszélve arról, hogy világosan láttam volna, egy-egy betegség esetén mi az én teendőm" - írja a kiadvány beköszönőjében Vályi-Nagy Erika, a gyermekorvosok által lektorált magazin főszerkesztője, aki a szintén tapasztalt anyukákból álló szerkesztőséggel karöltve minden kisgyermekes szülő életének megkönnyítésére állította össze Magyarország első ilyen kisokosát.
A Gyermekbetegségek A-Z-ig a leggyakrabban felmerülő betegségeket, tüneteket könnyen átlátható formában és kizárólag szakértőktől származó információk alapján gyűjtötte össze a megbízható tanácsra vágyó anyukák és apukák számára. A lexikonként funkcionáló kiadvány kategóriánként rendszerezi a csöppségekre leselkedő bajokat, így a baleseti sérülésekre, a fertőzésekre, vagy éppen a szemészeti problémákra is találhatunk külön gyógyírt, de a tünetek és a pici általános állapota alapján is segít beazonosítani az orvosolandó problémákat.
Minden kórhoz tartozó cikk, szóljon az laktózintoleranciáról, arcüreggyulladásról, esetleg fogszuvasodásról, közérthető definíciókból, a tünetek részletes leírásaiból, a kezelési lehetőségek ismertetéséből és a megelőzésre vonatkozó jó tanácsokból áll össze, amelyeket minden esetben egy-egy, a témában jártas orvos szaklektorált.
A színes és roppant olvasmányos, humoros grafikai elemekkel ellátott kiadványnak minden kisgyermekes családban ott a helye.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék